Повезане вести

Сликар прети смрћу начелнику, упадао и у базу сфор: Буде ли ми се дете заразило у школи све ћу вас побити

Сликар прети смрћу начелнику, упадао и у базу сфор: Буде ли ми се дете заразило у школи све ћу вас побити

Вечерње новости 03.09.2020
ПОЛИЦИЈСКИ службеници Полицијске управе Бања Лука, данас, четвртак, поступили су по уоченој објави на друштвеној мрежи где лице И.Н. упућује претње начелнику Општине Прњавор, господину Дарку Томашу. Од лица И.Н. је узета… »
Саслушан због претњи начелнику општине: "Буде ли ми се дете заразило у школи све ћу вас побити"

Саслушан због претњи начелнику општине: "Буде ли ми се дете заразило у школи све ћу вас побити"

Блиц 03.09.2020
У полицији је саслушан И. Н. због претњи које је данас упутио начелнику Прњавора Дарку Томашу. Полицијској управи Бањалука рекли су да је о догађају обавештен дежурни тужилац, који је наредио да се против њега достави… »
"Све ћу вас побити": Начелнику Прњавора претио на Фејсбуку због почетка школске године

"Све ћу вас побити": Начелнику Прњавора претио на Фејсбуку због почетка школске године

Блиц 03.09.2020
"Буде ли ми се дете заразило у школи све ћу вас побити. То и за тебе начелниче важи." Поручио је ово извесни Иван Нешић, на свом Фејсбук профилу, што је изазвало бројне реакције и коментаре, пише Српскаинфо. Овај статус подељен… »

Вести дана »