Povezane vesti
"Da se to nije desilo, ja danas ne bih bio: Ovde!" Selektor Kokoškov potpuno iskreno o događaju koji mu je preokrenuo karijeru!…
Sportal blic 03.09.2020
Od kada se selektor Srbije vratio u evropsku klupsku košarku izaziva ogromnu pažnju. Turski mediji ga gotovo opsedaju, a on se nikada ne libi da govori potpuno iskreno. - Evo nas, sedimo u Atašehiru i vodimo razgovor u četiri oka - rekao je tokom… »
Da je Finiks izabrao Dončića, ne bih danas bio u Turskoj: Kokoškov iskreno odgovorio na neprijatno pitanje
Mondo 03.09.2020
"Dogodilo bi se to, da ja ne bih bio ovde sa vama danas", rekao je trener Fenerbahčea i reprezentacije Srbije tokom intervjua za jedan popularni turski magazin. "Dogodilo bi se to, da ja ne bih bio ovde sa vama danas", rekao je trener Fenerbahčea i… »
Vesti dana »
(Foto) Presek izlaznosti do 14 časova: U Lučanima glasalo preko 47, a ovde 60 odsto upisanih birača, evo kako je na ostalim mestima
Blic pre 28 minutajoš 142 povezane
Borko Stefanović pisao evropskim institucijama o incidentima na lokalnim izborima
Beta pre 1 satjoš 22 povezane
Obilne padavine i porast vodostaja u Srbiji uz hladno i oblačno vreme
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 36 povezanih
Tankeri prošli kroz Ormuz: Dva bezbedno plovila sa tečnim gasom na putu za Indiju
Večernje novosti pre 13 minutajoš 22 povezane