Povezane vesti
"Da se to nije desilo, ja danas ne bih bio: Ovde!" Selektor Kokoškov potpuno iskreno o događaju koji mu je preokrenuo karijeru!…
Sportal blic 03.09.2020
Od kada se selektor Srbije vratio u evropsku klupsku košarku izaziva ogromnu pažnju. Turski mediji ga gotovo opsedaju, a on se nikada ne libi da govori potpuno iskreno. - Evo nas, sedimo u Atašehiru i vodimo razgovor u četiri oka - rekao je tokom… »
Da je Finiks izabrao Dončića, ne bih danas bio u Turskoj: Kokoškov iskreno odgovorio na neprijatno pitanje
Mondo 03.09.2020
"Dogodilo bi se to, da ja ne bih bio ovde sa vama danas", rekao je trener Fenerbahčea i reprezentacije Srbije tokom intervjua za jedan popularni turski magazin. "Dogodilo bi se to, da ja ne bih bio ovde sa vama danas", rekao je trener Fenerbahčea i… »
Vesti dana »

Emisija Džimija Kimela se vraća na televiziju nakon talasa protesta i osuda na račun kompanije Volt Dizni
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(Video) "drago mi je što do sada nisam postala majka": Andreana Čekić priznaje da možda to čudno zvuči: "Ne bih volela da moje dete nema oca pored sebe"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

(Video) Snažan udar na Moskvu, gori prestonica Rusije: Odjekuju eksplozije, nebo potpuno zatvoreno
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Metalnom štanglom ga udarao u glavu: Užas u Zemun Polju: Ukrao mu mobilni telefon i novac
Blic pre 4 satijoš 1 povezana