Повезане вести

Хоти: Нећемо да разговарамо о другим темама, само о признању

Хоти: Нећемо да разговарамо о другим темама, само о признању

Политика 03.09.2020
Нећемо разговарати о другим темама, осим о признању, поручио је косовски премијер у кратком укључењу из Вашингтона за групу албанских новинара, а пренела је телевизија Кљан Косова на свом фејсбук налогу. „Неће бити никаквог… »
Вучић: Одбио сам тачку о признању Косова, ње неће бити у наредним папирима

Вучић: Одбио сам тачку о признању Косова, ње неће бити у наредним папирима

Спутник 03.09.2020
„Одбио сам тачку о признању која је била у првој верзији документа Економска нормализација, Трампови људи су то уважили, те тачке у новим документима нема, и то више неће бити тема“, рекао је вечерас председник Србије… »
Вучић: Одбио сам тачку о признању, то овде више неће бити тема

Вучић: Одбио сам тачку о признању, то овде више неће бити тема

Дневник 03.09.2020
ВАШИНГТОН: Одбио сам тачку о признању која је била у првој верзији документа "Економска нормализација", Трампови људи су то уважили, те тачке у новим документима нема и то више неће бити тема, рекао је вечерас председник Србије… »
Вучић: Тачке о признању Косова је било, али је у другим документима више нема

Вучић: Тачке о признању Косова је било, али је у другим документима више нема

Н1 Инфо 03.09.2020
Једна од тачака првог документа који су нам представили на састанку у Белој кући, о економској нормализацији, јесте била она о међусобном признању Србије и Косова, али те тачке више нема, изјавио је у паузи састанка у Вашингтону… »
Вучић о састанку у Вашингтону: Тачке која говори о признању више нема

Вучић о састанку у Вашингтону: Тачке која говори о признању више нема

РТС 03.09.2020
Председник Александар Вучић је после састанка са представницима Приштине у Белој кући рекао да разговори и даље трају и да ће се наставити, а да се не зна да ли ће договор да буде постигнут. Каже да је одбио тачку која говори о… »
Вучић из Вашингтона: Тај папир је био ужасно тежак, Синиша Мали је рекао истину!

Вучић из Вашингтона: Тај папир је био ужасно тежак, Синиша Мали је рекао истину!

Мондо 03.09.2020
Председник Србије Александар Вучић обратио се вечерас из Вашингтона где су у току преговори Београда и Приштине. Председник Србије Александар Вучић обратио се вечерас из Вашингтона где су у току преговори Београда и Приштине… »
Вучић: Ако успемо да изгурамо још неколико ситница, бићу задовољан

Вучић: Ако успемо да изгурамо још неколико ситница, бићу задовољан

Радио 021 03.09.2020
Председник Србије Александар Вучић рекао је у обраћању јавности да је Вашингтон био спреман да саслуша српску страну и да ће бити задовољан "ако успемо да изгубрамо још неколико ситница". Вучић је рекао рекао да нема бојазни да… »
Вучић из САД: Тај папир је био ужасно тежак! Тражили су признање Косова, али то није новост!

Вучић из САД: Тај папир је био ужасно тежак! Тражили су признање Косова, али то није новост!

Курир 03.09.2020
Нема те врсте бојазни да потпишем било какво признање независности Косова. Надам се да ће бити добар папир иначе га нећемо потписати, нагласио је председник Србије. ВАШИНГТОН - Председник Србије Александар Вучић изјавио је да… »
Хоти се обратио из Вашингтона: Не разговарамо о другим темама, само о признању!

Хоти се обратио из Вашингтона: Не разговарамо о другим темама, само о признању!

Мондо 03.09.2020
Косовски премијер Авдулах Хоти обратио се кратко из Вашингтона. Косовски премијер Авдулах Хоти обратио се кратко из Вашингтона Нећемо разговарати о другим темама, осим о признању, поручио је Хоти у кратком укључењу из… »

Вести дана »