Повезане вести
Детаљна анализа новог појачања партизана: Богдан је одушевљен – Има огроман таленат, потенцијал и искуство! (видео)
Хот спорт 04.09.2020
Српски ас Богдан Богдановић тренутно борави у главном граду Србије, након што је завршио сезону у најјачој кошаркашкој лиги на свету. Једна од првих ствари коју је српски репрезентативац урадио након што је дошао у Београд, јесте… »
Богдан о новом појачању Партизана: "Изненађен сам..."
Спортске.нет 04.09.2020
Репрезентативац Србије делио је свлачионицу са њим у Сакраменту. Партизан је свој ростер практично попунио довођењем Ерика Мике. Американац је пре доласка у Београд наступао и за Сакраменто где су њих двојица били саиграчи… »
„Изненађен сам потписом мике, ко год да га је скаутирао...” Богдан Богдановић гледао свој Партизан и проговорио о бившем…
Спортал блиц 04.09.2020
Лепо је поново бити код куће. је завршио сезону у НБА и у неуобичајено време се вратио у Србију. Чека га одмор од месец дана, а једна од првих ствари коју је урадио по повратку у Београд је одлазак у халу како би погледао… »
Богдановић: Изненадио ме долазак Мике у Партизан
Н1 Инфо 04.09.2020
Кошаркаш Сакраменто Кингса Богдан Богдановић у четвртак увече гледао је пријатељски меч између Партизана и Динамика, а у Палати спортова "Ранко Жеравица", између осталог, дружио се и са последњим појачањем црно-белих Ериком… »
Богдановић: Лепо је бити код куће и гледати Партизан
Нова 04.09.2020
Богдан Богдановић, ас Сакраменто Кингса, искористио је боравак у родном Београду и да погледа припремну утакмицу својих наследника у дресу Партизана против Динамика. “Дошао сам у Београд, стари крај. Лепо је бити код куће и… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 3 сатајош 1 повезана