Povezane vesti

Alarmantno upozorenje dr Grujičić posle preležane korone: "Svi ćemo se, pre ili kasnije, zaraziti"

Telegraf 04.09.2020
Grujičić ne očekuje treći talas pandemije. Direktorka Instituta za onkologiju Danica Grujičić ukazala je za RTS da za četiri godine taj institut ostaje zbog odlaska u penziju bez pet vodećih lekara i da se na vreme moraju edukovati mlađe kolege… »

Šta poručuje Danica Grujičić posle preležane korone

RTS 04.09.2020
Direktorka Instituta za onkologiju Danica Grujičić ukazala je za RTS da za četiri godine taj institut ostaje zbog odlaska u penziju bez pet vodećih lekara i da se na vreme moraju edukovati mlađe kolege. Istakla je da je bila disciplinovana dok se… »

Dr Danica Grujičić poručila: Svi ćemo se, pre ili kasnije, zaraziti

B92 04.09.2020
Beograd -- Dr Danica Grujičić izjavila da se moramo navići da đivimo sa koronavirusom jer ćemo se, pre ili kasnije, svi zaraziti. Direktorka Instituta za onkologiju i sama je preležala koronavirus. "Imala sam laku kliničku sliku, jedno popodne sam… »

Dr Grujičić posle korone: Svi će se pre ili kasnije zaraziti

Nova 04.09.2020
Danica Grujičić, direktorka Instituta za onkologiju, opisala je svoje iskustvo borbe sa koronavirusom i upozorila da ćemo se svi "pre ili kasnije zaraziti". “Imala sam laku kliničku sliku, jedno popodne sam imala temperaturu. Morala sam da se… »

Dr Danica Grujičić iznala je zabrinjavajuće činjenice o koroni, ali i o jednom mnogo većem problemu koji nas čeka uskoro

Blic 04.09.2020
Direktorka Instituta za onkologiju Danica Grujičić ukazala je da za četiri godine taj institut ostaje zbog odlaska u penziju bez pet vodećih lekara i da se na vreme moraju edukovati mlađe kolege. Istakla je da je bila disciplinovana dok se lečila od… »

Pre ili kasnije svi ćemo se zaraziti: Dr Danica Grujičić otkrila i da li će biti trećeg talasa

Mondo 04.09.2020
Dr Danica Grujičić tvrdi da ćemo se pre ili kasnije svi zaraziti korona virusom, ali kaže i da ne očekuje treći talas virusa! Dr Danica Grujičić tvrdi da ćemo se pre ili kasnije svi zaraziti korona virusom, ali kaže i da ne očekuje treći talas… »

Svi ćemo se zaraziti pre ili kasnije: Danica Grujičić ima poruku za građane, evo da li očekuje treći talas

Večernje novosti 04.09.2020
DIREKTORKA Instituta za onkologiju Danica Grujičić ukazala je za RTS da za četiri godine taj institut ostaje zbog odlaska u penziju bez pet vodećih lekara i da se na vreme moraju edukovati mlađe kolege. Istakla je da je bila disciplinovana dok se… »

Vesti dana »