Povezane vesti
Strašna priča iz Nemačke: Objavljeni detalji tragedije, majka petoro dece ubila tabletama!
Mondo 04.09.2020
U Nemačkom gradu Zolingenu dvadesetsedmogodišnja majka otrovala je petoro od svoje šestoro dece pre nego što je pokušala da sebi oduzme život bacanjem pod voz. U Nemačkom gradu Zolingenu dvadesetsedmogodišnja majka otrovala je petoro od svoje šestoro… »
Detalji tragedije u Nemačkoj: Majka decu otrovala tabletama
Nova 04.09.2020
Nemačka policija juče je pronašla tela petoro dece u zgradi u Solingenu, gradu na zapadu Nemačke. Kako mediji prenose, 27-godišnja majka otrovala je petoro od svoje šestoro dece pre nego što je pokušala da sebi oduzme život bacanjem pod voz. Bacila se na… »
Detalji stravičnog ubistva petoro dece: Majka ih pobila, pa sa šestim mališanom sela u voz (video)
Večernje novosti 04.09.2020
POSLE smrti petoro dece između jedne i osam godina u nemačkom gradu Zolingen, na videlo izlaze sve bolniji detalji ove neopisive tragedije. Glavna osumnjičena je 27-godišnja majka Kristiana K. koja se, nakon stravičnog čina, bacila pod voz dok je sa njom… »
Vesti dana »

Jovanović Ćuta: Oni koji su 5. oktobra 2000. nosili transparente danas nose partijske ugovore
Beta pre 1 satjoš 30 povezanih

"Probudite se, Putin vam se smeje": Zelenski udario na zapadne lidere: Iznenađen sam, kako je moguće da ne znate?!
Blic pre 50 minutajoš 44 povezane

Trump: Odbije li predati vlast nad Gazom, Hamas će biti potpuno uništen
SEEbiz pre 34 minutajoš 27 povezanih

Brutalno je, ali uslovi su isti za sve – Đoković: Meni je to biološki veći izazov, publika me je podigla
Dnevnik pre 55 minutajoš 35 povezanih

Vn Singapura: Rasel pobedio, Meklaren odbranio titulu konstruktora
Kurir pre 49 minutajoš 39 povezanih