Повезане вести

Диноша притиска Абазовића: Црна Гора не може без Мила

Диноша притиска Абазовића: Црна Гора не може без Мила

Нова 04.09.2020
Амбасадор Црне Горе на Косову Ферхат Диноша "пријатељски" је упозорио лидера коалиције "Црно на бијело" Дритана Абазовића да му многи не би опростили улазак у коалицију са, како каже, "снагама којима је Равна гора милија од Црне… »
"Немој тамо, људски те молим": Дритану стижу све сама "пријатељска" упозорења из лажне државе

"Немој тамо, људски те молим": Дритану стижу све сама "пријатељска" упозорења из лажне државе

Србија данас 04.09.2020
Диноша поручује да би му, да је лидер ДПС-а, Абазовиц́ био премијер. Амбасадор Црне Горе на тзв. Косову Ферхат Диноша "пријатељски" је упозорио лидера коалиције "Црно на бијело" Дритана Абазовиц́а. Како је саопштио, Абазовиц́у… »
Амбасадор Црне Горе на тзв. Косову писао Абазовићу: Да сам лидер ДПС-а, ти би ми био премијер

Амбасадор Црне Горе на тзв. Косову писао Абазовићу: Да сам лидер ДПС-а, ти би ми био премијер

Блиц 04.09.2020
Амбасадор Црне Горе на тзв. Косову Ферхат Диноша "пријатељски" је упозорио лидера коалиције "Црно на бијело" Дритана Абазовића да му многи не би опростили улазак у коалицију са, како каже, "снагама којима је Равна гора милија од… »

Вести дана »