Povezane vesti

Dinoša pritiska Abazovića: Crna Gora ne može bez Mila

Dinoša pritiska Abazovića: Crna Gora ne može bez Mila

Nova 04.09.2020
Ambasador Crne Gore na Kosovu Ferhat Dinoša "prijateljski" je upozorio lidera koalicije "Crno na bijelo" Dritana Abazovića da mu mnogi ne bi oprostili ulazak u koaliciju sa, kako kaže, "snagama kojima je Ravna gora milija od Crne Gore". Ako to učini… »
"Nemoj tamo, ljudski te molim": Dritanu stižu sve sama "prijateljska" upozorenja iz lažne države

"Nemoj tamo, ljudski te molim": Dritanu stižu sve sama "prijateljska" upozorenja iz lažne države

Srbija danas 04.09.2020
Dinoša poručuje da bi mu, da je lider DPS-a, Abazović bio premijer. Ambasador Crne Gore na tzv. Kosovu Ferhat Dinoša "prijateljski" je upozorio lidera koalicije "Crno na bijelo" Dritana Abazovića. Kako je saopštio, Abazoviću mnogi ne bi… »
Ambasador Crne Gore na tzv. Kosovu pisao Abazoviću: Da sam lider DPS-a, ti bi mi bio premijer

Ambasador Crne Gore na tzv. Kosovu pisao Abazoviću: Da sam lider DPS-a, ti bi mi bio premijer

Blic 04.09.2020
Ambasador Crne Gore na tzv. Kosovu Ferhat Dinoša "prijateljski" je upozorio lidera koalicije "Crno na bijelo" Dritana Abazovića da mu mnogi ne bi oprostili ulazak u koaliciju sa, kako kaže, "snagama kojima je Ravna gora milija od Crne Gore". Ako to… »

Vesti dana »