Povezane vesti
"Srećan sam": Anabela ga je ostavila bez banke i blokirala mu sve račune, a denser se našao sa Lunom i ne skida osmeh
Blic 04.09.2020
Nakon što je Anabela Atijas ugasila sve račune Gagiju Đoganiju, to ga nije omelo da uživa sa ćerkama Ninom i Lunom Đogani. Naime, Luna je objavila video snimak iz lifta na kojem je sa sestrom i ocem. Nakon toga je Gagi objavio fotografiju na svom… »
Srećan sam! Nakon što mu je Anabela ugasila sve račune, Gagi uhvaćen u društvu Nine i Lune: Evo kako su uživali! (video)
Kurir 04.09.2020
Nakon što je Anabela Atijas ugasila sve račune Gagiju Đoganiju, to ga nije omelo da uživa sa ćerkama Ninom i Lunom Đogani. Naime, Luna je objavila video snimak iz lifta, a nema sumnje da su baš uživali. Nakon toga je Gagi objavio fotografiju na svom… »
Gagi đogani ostao bez ijednog dinara: Bivša žena mu blokirala sve račune zbog alimentacije
Blic 04.09.2020
Pevačica Anabela Atijas tužila je bivšeg supruga Gagija Đoganija za sve neisplaćene alimentacije. - Nisam očekivao da žena sa kojom sam proveo najbolje godine bukvalno primeni način otimačine alimentacije koju sam dugovao svojoj deci. Nisam ranije dao… »
Vesti dana »

Naftna industrija Srbije zatražila novu posebnu licencu Ministarstva finansija SAD
RTK pre 27 minutajoš 27 povezanih

Hamas prihvatio delove Trampovog plan, Izrael se priprema za oslobađanje talaca, nižu se međunarodne reakcije
NIN pre 2 minutajoš 20 povezanih

Zverev, Muzeti i De Minor u trećem kolu mastersa u Šangaju
Sportski žurnal pre 12 minutajoš 20 povezanih

Posle oblačnog i kišnog jutra, prepodne prestanak padavina, do 16 stepeni
RTV pre 3 satajoš 15 povezanih