Повезане вести
Дачић: Присуство Трампа било би гарант потписаног
Правда 04.09.2020
Министар спољних послова Србије Ивица Дачић изјавио је да се очекује да данас буду финализовани преговори Београда и Приштине у Белој кући и да потписивању "економског документа" присуствује и сам врх америчке администрације… »
Дачић: Десета тачка у предлогу документа нема никакав значај
Нови магазин 04.09.2020
Министар спољних послова Србије Ивица Дачић поновио је данас да тачка о међусобном признању која се нашла на предлогу документа коју су САД понудиле Србији на преговорима с Приштином у Белој кући, нема никакав значај и да се… »
Дачић: Присуство Трампа гарант потписаног
Слободна Европа 04.09.2020
Министар спољних послова Србије Ивица Дачић изјавио је да се чекује да преговори Београда и Приштине у Белој кући буду финализовани и да потписивању "економског документа" присуствује и сам врх америчке администрације. Додао је… »
Ивица Дачић објаснио шта значи трампово присуство: Важно је да ли ће бити део те приче или не!
Мондо 04.09.2020
Шеф српске дипломатије Ивица Дачић изјавио је данас да би присуство америчког председника Доналда Трампа на састанку Београда и Приштине у Вашингтону значило велику предност. Шеф српске дипломатије Ивица Дачић изјавио је данас да… »
Дачић: Присуство Трампа било би гарант потписаног
Нова 04.09.2020
Министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је да се очекује да данас буду финализовани преговори Београда и Приштине у Белој кући и да потписивању "економског документа" присуствује и сам врх америчке администрације, наводећи… »
Вести дана »
Народна банка Србије одржава стабилност девизног тржишта упркос флуктуацијама курса динара
Наслови.аи пре 25 минутајош 32 повезане
Милојевић пред Штурм: Атмосфера у тиму је добра, још не знамо хоће ли Арнаутовић играти
РТС пре 1 сатјош 56 повезаних
Борба Абу Дабија и Мола за НИС! Да ли је Фајненшел тајмс открио најближег купца Нафтне индустрије Србије?
Дневник пре 3 сатајош 28 повезаних