Povezane vesti
"Da sam psihijatar, rekao bih da on ima ozbiljne probleme": Tramp ismejao Bajdena zbog nošenja maske
Blic 04.09.2020
Obraćajući se svojim pristalicama, američki predsednik Donald Tramp ismejao je Džoa Bajdena, koji će biti njegov protivnik na novembarskim predsedničkim izborima u SAD, zbog toga što nosi zaštitnu masku za lice. Na jednom skupu u Pensilvaniji, održanom u… »
Tramp ismejao Bajdena zbog nošenja maske: Daje mu osećaj sigurnosti! Da sam psihijatar, rekao bih da ima velike probleme
Kurir 04.09.2020
Obraćajući se svojim pristalicama, američki predsednik Donald Tramp ismejao je Džoa Bajdena, koji će biti njegov protivnik na novembarskim predsedničkim izborima u SAD, zbog toga što nosi zaštitnu masku za lice. Na jednom skupu u Pensilvaniji, održanom u… »
Vesti dana »
Naftna kompanija iz Abu Dabija glavni kandidat za kupovinu ruskog udela u NIS-u
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 22 povezane
Hoće li se evro i danas prodavati po 120 dinara: Koliki kurs smeju da zaračunavaju menjačnice
Glas Zaječara pre 4 satijoš 10 povezanih
Epidemija glisti među decom u Srbiji: Pedijatar upozorava na novu pošast pored mutant virusa! Ako je dete nervoznije i ne može da jede, sumnjajte na parazite
Dnevnik pre 4 satijoš 3 povezane
Oglasila se NBS: Preduzete mere za dodatnu stabilnost kursa dinara i evra u menjačnicama
Blic pre 22 minutajoš 26 povezanih