Povezane vesti
Bez vode deo Industrijske ulice
Radio 021 04.09.2020
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode je deo Industrijske ulice. Deo ove ulice od benzinske pumpe OMV do Rumenačke ulice vode nema do 14 sati. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena… »
Industrijska ulica bez vode do 14 sati
Dnevnik 04.09.2020
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati Industrijska ulica, od benzinske pumpe OMV do Rumenačke ulice. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Deo Industrijske ulice bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 04.09.2020
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 14 sati Industrijska ulica u Novom Sadu – od benzinske pumpe "OMV" do Rumenačke ulice. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Vesti dana »
Tramp saopštio užasne vesti: Predsednik SAD se oglasio posle pucnjave kod Bele kuće! "Životinja će platiti visoku cenu"!
Kurir pre 7 minutajoš 42 povezane
VIDEO Jelena Kleut na skupu podrške u kampusu: "Hvala mojim studentima, vi ste moj Senat"
Radio 021 pre 5 satijoš 15 povezanih
Željko Obradović podneo neopozivu ostavku, Partizan traži novog trenera posle poraza od Panatinaikosa
Naslovi.ai pre 2 satajoš 117 povezanih
Crni bilans nakon stravičnog požara u stambenom kompleksu: najmanje 13 mrtvih u Hongkongu (foto)
Alo pre 7 minutajoš 36 povezanih