Povezane vesti
Dritan Abazović poručio: Ako budu tražili nekoga da Đukanoviću da političko veštačko disanje - ja sam pogrešna adresa
Kurir 04.09.2020
Lider crnogorske koalliciije na proteklim izborima Crno na bijelo Dritan Abazović poručio je da je on pogrešna adresa, ako, kako kaže, neko bude tražio da Milu Đukanoviću "da političko veštačko disanje". "Ljudi imaju pravo da pričaju šta god… »
Abazović: Nisam adresa za veštačko disanje Ðukanoviću
Alo 04.09.2020
Lider crnogorske koalliciije na proteklim izborima Crno na bijelo Dritan Abazović poručio je da je on pogrešna adresa, ako, kako kaže, neko bude tražio da Milu Ðukanoviću “da političko veštačko disanje”. “Ljudi imaju pravo da pričaju šta… »
Abazović: Nisam adresa za veštačko disanje Đukanoviću
RTV 04.09.2020
PODGORICA - Lider crnogorske koalicije na proteklim izborima Crno na bijelo Dritan Abazović poručio je da je on pogrešna adresa, ako, kako kaže, neko bude tražio da Milu Đukanoviću "da političko veštačko disanje". "Ljudi imaju pravo da pričaju… »
Vesti dana »

FOTO: Deveti dan blokade zgrade novosadskog suda, čeka se odluka "apelacije"
Moj Novi Sad pre 50 minutajoš 20 povezanih

Grad tukao na sve strane, ulice potopljene: Strašno nevreme se sručilo i na Pančevo (Video)
Mondo pre 16 minutajoš 135 povezanih

UKC Kragujevac: Havarija na Urologiji sanirana, bez posledica po pacijente
Serbian News Media pre 3 satajoš 15 povezanih

Viši sud u Novom Sadu odbio žalbu branilaca aktivista SNS-a koji su napali studente
NIN pre 31 minutajoš 15 povezanih