Povezane vesti
Crna Gora ublažila mjere, ulazak i uz negativan brzi test
Sandžak press 04.09.2020
Izbori u Crnoj Gori su završeni, opozicija je pobedila, a crnogorsko Nacionalno koordinaciono telo za zarazne bolesti (NKT) donelo je sinoć odluku koja će obradovati građane Srbije, jer će moći jeftinije da otputuju u tu zemlju. Građani Srbije su… »
Državljanima Srbije olakšan ulazak u Crnu Goru
Zoom UE 04.09.2020
PODGORICA-Državljanima zemljama regiona, među kojima i Srbije, olakšan je ulazak u Crnu Goru odlučilo je Nacionalno koordinaciono telo za zarazne bolesti .U Crnu Goru je, kao i do sada, moguć ulazak bez dodatnih uslova za rezidente zemalja sa… »
Građanima Srbije ublažene mere za ulazak u Crnu Goru
Moj Novi Sad 04.09.2020
Nacionalno koordinaciono telo za zarazne bolesti Crne Gore (NKT) odlučilo je sinoć, na predlog Instituta za javno zdravlje te države (IJZCG), da u skladu sa epidemiološkom situacijom u državama okruženja, ublaži uslove ulaska u Crnu Goru rezidenata… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studenti sutra na protestu radnika GSP, penzionera i profesora, uprava Beogradskog univerziteta odgovorila Vučiću
Nova pre 11 minutajoš 43 povezane
Stručnjaci za energetiku: Sankcije prema NIS-u nelogične, verovatno neće ni stupiti na snagu
Nova pre 1 satjoš 30 povezanih
„Borim se za svog sina dokle god dišem“: Podrška ocu poginulog radnika MB Namenske
Vreme pre 2 satajoš 15 povezanih
Vozač udarenog autobusa za N1: Bio sam negde na sredini vozila, to me je i spasilo
N1 Info pre 6 satijoš 21 povezana