Povezane vesti
Šok izjava Aleksisa Sančeza: Hteo sam da bežim iz Junajteda posle 1. treninga, odmah sam zvao agenta
Telegraf 04.09.2020
Čileanac na Instagramu priznao da je želeo nazad u Arsenal čim je stigao na Old Traford. Čileanski napadač Aleksis Sančez šokirao je javnost u Engleskoj izjavom da je 2018. godine hteo da napusti Mančester junajted posle samo jednog treninga. Sančez je… »
Koštao ih 74.000.000€, a hteo da ode posle prvog treninga: U Mančesteru mu je brzo sve postalo jasno!
Mondo 04.09.2020
Njemu se na "Old Trafordu" baš nije dopalo... Njemu se na "Old Trafordu" baš nije dopalo... Prošlog leta je otišao, a ovog i zvanično napustio klub. U Mančesteru su jedva uspeli da ga se ratosiljaju i zaborave kakva je greška bio po njih. A on sada kaže… »
Sančezova o košmaru na "Old Trafordu" - "Već prvog dana sam hteo da odem!"
Sportske.net 04.09.2020
Čileanac od najboljih u PL doživeo da bude 'žrtveni jarac' za sve loše u klubu. Aleksis Sančez se polako vraća na scenu najboljih. Nino Maravilja je bio među najboljim igračima Premijer lige u dresu Arsenala a onda dolazi do transfera u Mančester… »
Vesti dana »
"Nastavićemo da gradimo snažnije veze između naših zemalja" Vučić dočekao Zelenskog u Srbiji, otkrio o čemu razgovaraju (foto, video)
Blic pre 2 minutajoš 35 povezanih
Tri grada na udaru paklenih vrućina! Može biti ugroženo zdravlje
Telegraf pre 52 minutajoš 23 povezane
Na izlazu iz Srbije na Batrovcima višesatno čekanje, međuzona ispunjena
RTS pre 32 minutajoš 16 povezanih
Svečani doček za Zelenskog ispred Palate Srbija, sledi sastanak sa Vučićem
Radio 021 pre 52 minutajoš 14 povezanih