Повезане вести
Шок изјава Алексиса Санчеза: Хтео сам да бежим из Јунајтеда после 1. тренинга, одмах сам звао агента
Телеграф 04.09.2020
Чилеанац на Инстаграму признао да је желео назад у Арсенал чим је стигао на Олд Трафорд. Чилеански нападач Алексис Санчез шокирао је јавност у Енглеској изјавом да је 2018. године хтео да напусти Манчестер јунајтед после само… »
Коштао их 74.000.000€, а хтео да оде после првог тренинга: У Манчестеру му је брзо све постало јасно!
Мондо 04.09.2020
Њему се на "Олд Трафорду" баш није допало... Њему се на "Олд Трафорду" баш није допало... Прошлог лета је отишао, а овог и званично напустио клуб. У Манчестеру су једва успели да га се ратосиљају и забораве каква је грешка био… »
Санчезова о кошмару на "Олд Трафорду" - "Већ првог дана сам хтео да одем!"
Спортске.нет 04.09.2020
Чилеанац од најбољих у ПЛ доживео да буде 'жртвени јарац' за све лоше у клубу. Алексис Санчез се полако враћа на сцену најбољих. Нино Маравиља је био међу најбољим играчима Премијер лиге у дресу Арсенала а онда долази до… »
Вести дана »
НБС одржава стабилност девизног тржишта уз благе осцилације курса динара према евру
Наслови.аи пре 2 минутајош 32 повезане
НИС под санкцијама: Вучић најављује рок и преговори са потенцијалним купцима
Наслови.аи пре 2 минутајош 29 повезаних
Међак: Вучићева идеја о заједничком уласку у ЕУ је замка, пут за спречавање проширења
Радио 021 пре 1 сатјош 20 повезаних
ВИДЕО Завирите на тренинг Звезде у Грацу, овако теку припреме за важан меч против Штурма
Нова пре 57 минутајош 56 повезаних