Povezane vesti
Radnik Katastra napao advokate na Novom Beogradu, završili u Urgentnom
Radio 021 04.09.2020
Advokati Dragoslav Ljubičanović i Stefan Stojkov napadnuti su danas u Katastru u Ulici omladinskih brigada na Novom Beogradu, odakle su zbog zadobijenih povreda prebačeni u Urgentni centar. Njih je nakon rasprave oko ulaska u Katastar na zakazani termin… »
Radnik katastra napao advokate: U incidentu na Novom Beogradu povređene dve osobe: "Uneo mi se u facu, a onda sam se probudio…
Blic 04.09.2020
"Došao sam u katastar na Novi Beograd pošto je kolega imao problem jer ga nisu pustili da uđe u zgradu iako je imao zakazan termin. Izašao je radnik, počeo je da mi se unosi u facu, a ja sam mu rekao da napravi distancu. Sledeće čega se sećam je buđenje… »
Dvojica advokata pretučena u Katastru na Novom Beogradu
Nova 04.09.2020
Advokati Dragoslav Ljubičanović i Stefan Stojkov napadnuti su danas u Katastru u Ulici omladinskih brigada na Novom Beogradu, odakle su zbog zadobijenih povreda prebačeni u Urgentni centar. Njih je nakon rasprave oko ulaska u katastar na zakazani termin… »
Vesti dana »
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 25 povezanih
Vučić: Tri scenarija za NIS, krajnji rok 15. januar, ne smemo ugoziti finansijski sistem
Euronews pre 46 minutajoš 18 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji sa preko 32.000 prijava u prva tri dana
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 44 povezane
Snižena ocena Srbije u međunarodnom izveštaju – osnovne slobode „pod represijom“
Ozon press pre 46 minutajoš 18 povezanih