Povezane vesti
Nikad otvoreniji Leo Mesi: Nema projekta, samo žongliraju i krpe rupe, bilo bi dobro za sve da sam otišao
Mozzart sport 04.09.2020
Do detalja o svemu što se događalo i zbog čega je ostao u Barseloni. Sajt Goal.com imao je ekskluzivnu priliku i privilegiju da sedne i porazgovara sa Lionelom Mesijem o temama koje interesuju čitav fudbalski svet. Dobili smo i najvažniji odgovor - Mesi… »
Leo Mesi se oglasio - ostaje: To nikada ne bih mogao da uradim Barseloni!
Mondo 04.09.2020
Argentinac je opširno govorio o svemu što mu je na duši. Argentinac je opširno govorio o svemu što mu je na duši. Lionel Mesi ne ide iz Barselone! Ova vest danas je bila potvrđena, a prvi put je o tome govorio najbolji fudbaler sveta lično! Mesi je… »
"Ostajem u Barsi, ali slagali su me! Ne mogu da tužim svoj klub" Mesi doneo zvaničnu odluku i napljuvao menadžment Katalonaca…
Sportal blic 04.09.2020
Lionel Mesi je i definitivno presekao i objavio kako će ostati fudbaler Barselone te se ova velika fudbalska era ipak nije završila. Nikad bliži napuštanju matičnog kluba nije bio , ali je ipak odabrao da ostane makar do sledećeg leta u katalonskom… »
Oglasio se mesi posle odluke da ostane: Nikad ne bih išao na sud sa klubom koji volim i koji mi je dao sve
Večernje novosti 04.09.2020
SVE je završeno. Dileme više nema - Lionel mesi ostaje u Barseloni. Sigurno najveća priča leta je dobila svoj kraj. Argenitnac nas je predriblao samo onako kako on ume i odlučio da i dalje uveseljava navijače kluba sa "Nou Kampa". On je u razgovoru za… »
Vesti dana »
Ukrajina bombardovala ruski naftni objekat udaljen 700 kilometara od granice
Serbian News Media pre 35 minutajoš 27 povezanih
(Video) Nevreme uništilo sve po selima kod Subotice! Grad napravio ozbiljnu štetu na usevima, ulice pod vodom: "Sve je izlupao"
Blic pre 35 minutajoš 92 povezane
Petoro Srba uhapšeno na KiM – Priština ih tereti za navodnu umešanost u slučaj Račak
RTS pre 35 minutajoš 38 povezanih
Pojavio se snimak sudara u Jadranskom moru: Ima mrtvih kod Splita, jedrilica potonula (video)
Mondo pre 2 satajoš 29 povezanih