Повезане вести
Никад отворенији Лео Меси: Нема пројекта, само жонглирају и крпе рупе, било би добро за све да сам отишао
Моззарт спорт 04.09.2020
До детаља о свему што се догађало и због чега је остао у Барселони. Сајт Гоал.цом имао је ексклузивну прилику и привилегију да седне и поразговара са Лионелом Месијем о темама које интересују читав фудбалски свет. Добили смо и… »
Лео Меси се огласио - остаје: То никада не бих могао да урадим Барселони!
Мондо 04.09.2020
Аргентинац је опширно говорио о свему што му је на души. Аргентинац је опширно говорио о свему што му је на души. Лионел Меси не иде из Барселоне! Ова вест данас је била потврђена, а први пут је о томе говорио најбољи фудбалер… »
"Остајем у Барси, али слагали су ме! Не могу да тужим свој клуб" Меси донео званичну одлуку и напљувао менаџмент Каталонаца…
Спортал блиц 04.09.2020
Лионел Меси је и дефинитивно пресекао и објавио како ће остати фудбалер Барселоне те се ова велика фудбалска ера ипак није завршила. Никад ближи напуштању матичног клуба није био , али је ипак одабрао да остане макар до следећег… »
Огласио се меси после одлуке да остане: Никад не бих ишао на суд са клубом који волим и који ми је дао све
Вечерње новости 04.09.2020
СВЕ је завршено. Дилеме више нема - Лионел меси остаје у Барселони. Сигурно највећа прича лета је добила свој крај. Аргенитнац нас је предриблао само онако како он уме и одлучио да и даље увесељава навијаче клуба са "Ноу… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 10 минутајош 32 повезане
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 10 минутајош 28 повезаних
Вучич каже да постоје три опције за НИС, као крајњи рок наводи 15. јануар
Слободна Европа пре 1 сатјош 25 повезаних
Општина Власотинце позива грађане да преко државног програма “Свој на своме” уреде имовинска права
Југмедиа пре 3 сатајош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 28 повезаних