Повезане вести
Ко се сели на клупу после пораза од Русије, ово је стартних 11 против Турске?
Спортске.нет 05.09.2020
Може ли се нешто суштински променити? Репрезентација Србије у недељу ће одиграти други меч у новом циклусу Лиге нација, а наредни ривал ''Орловима'' је селекција Турске, која је стигла у Београд. И једни и други су поразима… »
Србија - тим за Турску: Враћа се Коларов, Сергеј добија предах
Моззарт спорт 05.09.2020
Измене у екипи у односу на Москву. Тренд да Србија не иде на терен са истим саставом у две утакмице узастопно наставиће се и у недељу на Маракани, где ће Орлови угостити Турску. Селектор Љубиша Тумбаковић решио је да направи… »
Марко Дмитровић: Увек очекујте храбру и мотивисану Србију (видео)
Хот спорт 05.09.2020
Голман репрезентације Србије Марко Дмитровић је у Москви против Русије три пута вадио лопту из мреже, али уочи сутрашњег меча против Турске у Београду верује у много повољнији исход. – Храбру и мотивисану Србију треба очекивати… »
Тумбаковић: Жеља да постигнемо гол више води ка томе да лако примамо голове
Моззарт спорт 05.09.2020
"У питању је начин игре који форсирамо. Покушаћемо да број примљених голова сведемо на неки минимум", поручује стратег Орлова. Селектор репрезентације Србије Љубиша Тумбаковић у најави утакмице са Турском (недеља 20.45)… »
Урнебесан одговор, Тумбаковић насмејао све: ‘Не верујем да ће ми дати милион долара’ (видео)
Хот спорт 05.09.2020
Селектор фудбалске репрезентације Србије Љубиша Тумбаковић одржао је видео-конференцију за медије уочи утакмице против Турске. Србија и Турска се у недељу увече од 20:45х састају на стадиону ‘Рајко Митић’ у 2. колу Б Лиге… »
Тумбаковић прокоментарисао пораз од Русије: Не верујем да ће ми неко дати милион долара
Вечерње новости 05.09.2020
СЕЛЕКТОР фудбалске репрезентације Србије Љубиша Тумбаковић рекао је данас да ће у предстојећем мечу против Турске у Лиги нација победити екипа која буде храбрија и агресивнија и најавио мале промене у тиму. СЕЛЕКТОР фудбалске… »
Дмитровић најавио ''храбру и мотивисану Србију''
Спортске.нет 05.09.2020
Уверава да у то не треба сумњати. Марко Дмитровић је у Москви против Русије три пута вадио лопту из мреже, али уочи сутрашњег меча против Турске у Београду верује у много повољнији исход. ''Храбру и мотивисану Србију треба… »
Тумба најавио мале промене, Турке очекује у ''далеко јачем саставу'' него у првом колу
Спортске.нет 05.09.2020
Дан пред нови сусрет у Лиги нација, селектор репрезентације Србије одговарао на новинарска питања. И овога пута због превентивних мера у борби са пандемијом коронавируса, ФСС је организовао онлајн конференцију за медије… »
Тумбаковић: Два рањена лава или орла, победиће храбрији
Нова 05.09.2020
Љубиша Тумбаковић, селектор Србије, поручио је после пораза од Русије у Москви (3:1) да ће бити промена у саставу нашег тима пред сутрашњи окршај с Турском у 2. колу Лиге нација на празној "Маракани" - 20.45. Селектор “орлова”… »
Не верујем да ће ми неко дати милион: Овако је Тумбаковић објаснио пораз у Русији!
Мондо 05.09.2020
Селектор националног тима Србије причао о Турцима који су наредни противник, али и Русима, од којих смо поражени. Селектор националног тима Србије причао о Турцима који су наредни противник, али и Русима, од којих смо поражени… »
Два рањена орла, победиће храбрији
Н1 Инфо 05.09.2020
Пред недељни меч другог кола Лиге нација у коме Србија дочекује Турску, медијима су се обратили селектор Љубиша Тумбаковић и голман Марко Дмитровић. Србија ја другу сезону Лиге нација почела поразом на гостовању Русији (3:1)… »
Русија грешке не прашта
Данас 04.09.2020
Репрезентација Србије још увек није пронашла добитну тактику са новим селектором Неки проблеми као да су вечни када је у питању репрезентација Србије. „Орлови“ су у Москви изгубили од Русије (1:3) на старту Лиге нација, а… »
Митар не може сам: Пред бараж у Норвешкој једини на нивоу голгетер који се примиче Бобеку
Вечерње новости 04.09.2020
ВРЕМЕНА за анализирање Русије нема (1:3), Турска је на реду сутра (недеља 20.45), али је Норвешка у мислима. Са тим и питање како подићи ниво игре српске репрезентације пред октобарски бараж, која не изгледа као тим који је… »
Вести дана »

„Довели су га на сам крај сахране, везаног, са три полицајца“: Студент прича да је Богдану у последњем тренутку речено да може на очев испраћај
Нова пре 3 сатајош 65 повезаних

Прослава Дана Сектора за ванредне ситуације, премијер и министри у новом центру у Лапову
Бета пре 21 минутајош 21 повезана

"Наваљни је отрован"! Удовица Јулија Наваљна: Лабораторије у две различите земље дошле су до истог закључка - убијен је!
Курир пре 2 сатајош 18 повезаних