Повезане вести

Милош Вулић: Узбуђен сам, даћу све од себе да помогнем Кротонеу

Милош Вулић: Узбуђен сам, даћу све од себе да помогнем Кротонеу

Хот спорт 05.09.2020
Доскорашњи фудбалер Црвне звезде Милош Вулић узбуђен је због преласка у Кротоне. Вулић има велике амбиције у новом тиму и жели да се докаже у Серији А. ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ЗВАНИЧНО У КРОТОНЕУ: Нови члан Серије А представио Милоша… »
Вулић: Спреман сам за нови почетак

Вулић: Спреман сам за нови почетак

Н1 Инфо 05.09.2020
Нови фудбалер Кротонеа Милош Вулић узбуђен је због доласка у Серију А. Доскорашњи фудбалер Црвене Звезде потписао је трогодишњи уговор са италијанским клубом. "Веома сам узбуђен, задовољство је играти у Серији А. Даћу све од… »
Црвено-бели званично продали фудбалера Вулић отишао у Серију а, познато колико новца добија Звезда, а ту су и проценти

Црвено-бели званично продали фудбалера Вулић отишао у Серију а, познато колико новца добија Звезда, а ту су и проценти

Спортал блиц 05.09.2020
Досадашњи фудбалер Црвене звезде Милош Вулић потписао је трогодишњи уговор са Кротонеом, саопштио је повратник у италијанску Серију А. Како је раније обелодањено, Црвеној звезди ће на име обештећење припасти 800.000 евра, уз… »
Како се Вулић представио навијачима Кротонеа?

Како се Вулић представио навијачима Кротонеа?

Спортске.нет 05.09.2020
Прва изјава дојучерашњег фудбалера Црвене звезде по доласку у редове новог члана Серије А. Још јуче је постало јасно, досадашњи везиста Црвене звезде Милош Вулић каријеру наставља у италијанском Кротонеу, а српски шампион би… »
Званично у Кротонеу: Нови члан Серије А представио Милоша Вулића, ево колико Звезди припада од наредне продаје (фото)

Званично у Кротонеу: Нови члан Серије А представио Милоша Вулића, ево колико Звезди припада од наредне продаје (фото)

Хот спорт 05.09.2020
Милош Вулић званично је представљен у италијанском Кротонеу. Досадашњи везиста Црвене звезде потписао је трогодишњи уговор са новим чланом Серије А. Вулић има 24 године и за Црвену звезду је одиграо 30 мечева у домаћем… »
Готово: Вулић представљен у Кротонеу, Звезди 25 посто од наредне продаје

Готово: Вулић представљен у Кротонеу, Звезди 25 посто од наредне продаје

Моззарт спорт 05.09.2020
Пуздани везиста ставио параф на трогодишњи уговор са новопеченим чланом Серије А. Милош Вулић је представљен као ново појачање италијанског прволигаша Крототена, са којим је потписао трогодишњи уговор. Као што сте већ могли… »
Званично: Вулић појачао екипу из Серије А

Званично: Вулић појачао екипу из Серије А

Нова 05.09.2020
Милош Вулић, доскорашњи везиста Црвене звезде, нови је фудбалер Кротонеа, који ће се ове сезоне такмичити у Серији А. Српска колонија у Калчу тако је добила појачање и новог представника. Вулић је прошао лекарске прегледе и… »
Вулић иде у Кротоне, Звезди 800.000 и 20% од наредног трансфера, Напредак има свој део

Вулић иде у Кротоне, Звезди 800.000 и 20% од наредног трансфера, Напредак има свој део

Спортски журнал 05.09.2020
Милош Вулић је пред селидбом у Серију А! Везиста Црвене звезде потписаће почетком наредне седмице, најкасније до уторка, уговор са Кротонеом. Нови члан италијанског елитног ранга још пре више од месец дана исказао је… »

Вести дана »