Povezane vesti
Pomračeni umovi! U Srbiji deca sve češće ubijaju roditelje: Dižu ruke na majke i očeve zbog imovine, alkohola i droge!
Kurir 05.09.2020
Slučaj porodičnog zločina u Paraćinu uznemirio je javnost, a nažalost u Srbiji se proteklih godina dogodilo na desetine sličnih ubistava. Ubio sam oca, zario sam mu nož u srce, rekao je pre četiri dana na saslušanju M. M. (17) iz Paraćina… »
"Prišao mi je i rekao da je ubio oca": Tinejdžer iza rešetaka, Paraćinci otkrivaju šta je prethodilo stravičnom zločinu
Blic 04.09.2020
Tinejdžer M. M. (17) iz Paraćina uhapšen je zbog sumnje da je u sredu uveče nožem nasmrt izbo svog oca Bobana M. (42). Stravičan zločin dogodio se u stanu u kojem mladić živi sa svojom majkom kada je njegov otac došao kod njih. Prema prvim… »
Vesti dana »
Oko 17 miliona ljudi pod upozorenjem zbog požara, delovi Los Anđelesa spaljeni
RTV pre 22 minutajoš 70 povezanih
Vučević: Još nije postignut dogovor sa prosvetarima, predložili smo dva povećanja tokom 2025, u martu i oktobru po 5 odsto
RTV pre 58 minutajoš 30 povezanih
Nagla promena vremena, posle 20 stepeni stiže minus: I staro i mlado će osećati ove simptome! Na jednu stvar obratite pažnju
Kurir pre 2 satajoš 27 povezanih
"Šalju protestne note Srbiji, a dočekuju aljbina kurtije" Oštra reakcija Ministarstva spoljnih poslova Srbije na potez Sarajeva
Kurir pre 28 minutajoš 24 povezane
Majk Daum operisan, najmanje mesec dana van terena zbog povrede kolena
Euronews pre 1 satjoš 23 povezane