Povezane vesti
Pomračeni umovi! U Srbiji deca sve češće ubijaju roditelje: Dižu ruke na majke i očeve zbog imovine, alkohola i droge!
Kurir 05.09.2020
Slučaj porodičnog zločina u Paraćinu uznemirio je javnost, a nažalost u Srbiji se proteklih godina dogodilo na desetine sličnih ubistava. Ubio sam oca, zario sam mu nož u srce, rekao je pre četiri dana na saslušanju M. M. (17) iz Paraćina, osumnjičen da… »
"Prišao mi je i rekao da je ubio oca": Tinejdžer iza rešetaka, Paraćinci otkrivaju šta je prethodilo stravičnom zločinu
Blic 04.09.2020
Tinejdžer M. M. (17) iz Paraćina uhapšen je zbog sumnje da je u sredu uveče nožem nasmrt izbo svog oca Bobana M. (42). Stravičan zločin dogodio se u stanu u kojem mladić živi sa svojom majkom kada je njegov otac došao kod njih. Prema prvim informacijama… »
Vesti dana »
Srbija zabrinuta zbog ustaških poruka u Hrvatskoj, oglasilo se MSP: Učestalo isticanje simbola iz Drugog svetskog
Euronews pre 15 minutajoš 29 povezanih
Odloženo suđenje novosadskim aktivistima, traži se ukidanje poternice
Radio 021 pre 12 satijoš 23 povezane
Novosadski studenti pozivaju na protest protiv Mrdićevih zakona: "Ovo je pitanje slobode, ne pristajemo na tužilaštvo pod kontrolom vlasti"
Pravda pre 13 satijoš 10 povezanih
Protest desetak tužilaca, sudija i advokata u Čačku zbog "Mrdićevih zakona"
Insajder pre 1 satjoš 32 povezane