Povezane vesti
Pomračeni umovi! U Srbiji deca sve češće ubijaju roditelje: Dižu ruke na majke i očeve zbog imovine, alkohola i droge!
Kurir 05.09.2020
Slučaj porodičnog zločina u Paraćinu uznemirio je javnost, a nažalost u Srbiji se proteklih godina dogodilo na desetine sličnih ubistava. Ubio sam oca, zario sam mu nož u srce, rekao je pre četiri dana na saslušanju M. M. (17) iz Paraćina, osumnjičen da… »
"Prišao mi je i rekao da je ubio oca": Tinejdžer iza rešetaka, Paraćinci otkrivaju šta je prethodilo stravičnom zločinu
Blic 04.09.2020
Tinejdžer M. M. (17) iz Paraćina uhapšen je zbog sumnje da je u sredu uveče nožem nasmrt izbo svog oca Bobana M. (42). Stravičan zločin dogodio se u stanu u kojem mladić živi sa svojom majkom kada je njegov otac došao kod njih. Prema prvim informacijama… »
Vesti dana »

MUP: Krivična prijava zbog sumnje da je klikerima iz praćke gađao pristalice SNS-a i policajce
Novi magazin pre 1 satjoš 39 povezanih

Nestabilno vreme u Srbiji sa osveženjem i najavom ponovnog toplog talasa
Naslovi.ai pre 2 satajoš 30 povezanih

U poslednja 24 časa ruska PVO uništila 300 dronova; oboreno 40 od 60 ruskih bespilotnih letelica
RTS pre 36 minutajoš 80 povezanih

Francuski portal Medijapar: U Srbiji vlasti izabrale izuzetno opasno zaoštravanje
Radio sto plus pre 2 satajoš 11 povezanih