Povezane vesti
"Vidimo se sledeće godine...": Nadeždina emotivna poruka Tomi pred njegov ulazak u Zadrugu
Telegraf 05.09.2020
- Verujem u tebe i znam da ćemo posle ovoga biti jos jači... - napisala je Biljićeva. Toma Panić učestvovaće u rijalitiju Zadruga 4, a u karantin ga je ispratila izabranica Nadežda Biljić sa kojom je pre nekoliko meseci dobio sina. Pevačica i nekadašnja… »
"Mali moj, čuvaj i slušaj svoju mamu...": Toma Panić pre ulaska u Zadrugu objavio emotivnu poruku
Telegraf 05.09.2020
Tomu je u karantin ispratila Nadežda, sa kojom ima dete. Jedan od učesnika Zadruge 4, koja počinje u nedelju. 6. septembra na televiziji Pink, jeste i bivši zadrugar Tomislav Panić. Toma i Nadežda dobili su sina Longa u martu ove godine, a pevačica se… »
Vesti dana »
Oglasila se iranska garda: Pogodili smo komandni centar SAD i bazu Al-Azrak u Jordanu
Večernje novosti pre 51 minutajoš 31 povezana
"Kakav skandal, sram vas bre bilo" Skupština Srbije: Brnabić dala opomenu poslaniku "Mi, glas iz naroda" zbog vređanja žena (video)
Blic pre 56 minutajoš 24 povezane
'Snažno smo udarili', kaže Tramp, Iran poručuje 'kršenje sporazuma nije besplatno'
BBC News pre 2 satajoš 48 povezanih
Cene zlata su nastavile da padaju u julu 2026: zašto se investitori okreću bitkoin rudarenju koje ne zahteva hardver
Ozon press pre 2 satajoš 24 povezane
NBS još jednom zadržala referentnu kamatu - rat na Bliskom istoku najveći rizik
Bloomberg Adria pre 4 satijoš 20 povezanih