Povezane vesti
Zeman čestitao Srbiji što ambasadu seli u Jerusalim
Nova 06.09.2020
Predsednik Češke Miloš Zeman čestitao je Srbiji što se odlučila na korak koji on sam nije uspeo da progura u Češkoj, da se ambasada u Izraelu preseli iz Tel Aviva u Jerusalim. Predsednik Zeman izjavio je u intervjuu češkoj privatnoj televiziji Prima da… »
Češki predsednik čestita Srbiji za to što ambasadu prenosi u Jerusalim
Danas 06.09.2020
Predsednik Češke Miloš Zeman čestitao je danas Srbiji što se odlučila na korak koji on sam nije uspeo da progura u Češkoj, da se ambasada u Izraelu preseli iz Tel Aviva u Jerusalim. Predsednik Zeman izjavio je u intervjuu češkoj privatnoj televiziji… »
Predsednik Češke čestitao Srbiji na tome što ambasadu prenosi u Jerusalim
N1 Info 06.09.2020
Predsednik Češke Miloš Zeman čestitao je Srbiji što se odlučila na korak koji on sam nije uspeo da progura u Češkoj, da se ambasada u Izraelu preseli iz Tel Aviva u Jerusalim. Predsednik Zeman izjavio je u intervjuu češkoj privatnoj televiziji Prima da… »
Vesti dana »
Policija kod B. K. iz Zrenjanina pronašla marihuanu i kokain
I Love Zrenjanin pre 54 minutajoš 30 povezanih
Nova.rs: Priveden Gorski Matović, batinaš koji je tukao studente u Novom Sadu
Danas pre 3 satajoš 6 povezanih
UŽIVO: Rat u Ukrajini Zelenski: Pregovori u Ženevi bili teški, razgovori će biti nastavljeni
Euronews pre 2 satajoš 31 povezana
Vremenska prognoza za četvrtak, 19. februar: Sutra jutro hladno, tokom dana toplije
Beta pre 2 satajoš 36 povezanih
FK Partizan negoduje zbog izbora sudije za derbi Dobro poznati sudija vodi 178. duel Zvezde i Partizana
Sport klub pre 19 minutajoš 36 povezanih