Povezane vesti
Zeman čestitao Srbiji što ambasadu seli u Jerusalim
Nova 06.09.2020
Predsednik Češke Miloš Zeman čestitao je Srbiji što se odlučila na korak koji on sam nije uspeo da progura u Češkoj, da se ambasada u Izraelu preseli iz Tel Aviva u Jerusalim. Predsednik Zeman izjavio je u intervjuu češkoj privatnoj televiziji… »
Češki predsednik čestita Srbiji za to što ambasadu prenosi u Jerusalim
Danas 06.09.2020
Predsednik Češke Miloš Zeman čestitao je danas Srbiji što se odlučila na korak koji on sam nije uspeo da progura u Češkoj, da se ambasada u Izraelu preseli iz Tel Aviva u Jerusalim. Predsednik Zeman izjavio je u intervjuu češkoj privatnoj… »
Predsednik Češke čestitao Srbiji na tome što ambasadu prenosi u Jerusalim
N1 Info 06.09.2020
Predsednik Češke Miloš Zeman čestitao je Srbiji što se odlučila na korak koji on sam nije uspeo da progura u Češkoj, da se ambasada u Izraelu preseli iz Tel Aviva u Jerusalim. Predsednik Zeman izjavio je u intervjuu češkoj privatnoj televiziji… »
Vesti dana »

Pre 22 godine na vratima Vlade Srbije ubijen je Zoran Đinđić: Politička pozadina do danas nije otkrivena
N1 Info pre 2 satajoš 14 povezanih

Tužilaštvo BiH izdalo naredbu za privođenje Dodika, Viškovića i Stevandića
Nova pre 1 satjoš 14 povezanih

Završeni najvažniji izbori u istoriji ostrva: Grenland je prelomio, evo ko je odneo pobedu: Zbog velike izlaznosti glasanje moralo da se produži
Blic pre 0 minutajoš 9 povezanih

Prvi snimci napada na vrtić, školu i desetak objekata Rusi udarili na Dnjepar tokom noći (video)
Alo pre 2 satajoš 9 povezanih