Повезане вести
Земан честитао Србији што амбасаду сели у Јерусалим
Нова 06.09.2020
Председник Чешке Милош Земан честитао је Србији што се одлучила на корак који он сам није успео да прогура у Чешкој, да се амбасада у Израелу пресели из Тел Авива у Јерусалим. Председник Земан изјавио је у интервјуу чешкој… »
Чешки председник честита Србији за то што амбасаду преноси у Јерусалим
Данас 06.09.2020
Председник Чешке Милош Земан честитао је данас Србији што се одлучила на корак који он сам није успео да прогура у Чешкој, да се амбасада у Израелу пресели из Тел Авива у Јерусалим. Председник Земан изјавио је у интервјуу чешкој… »
Председник Чешке честитао Србији на томе што амбасаду преноси у Јерусалим
Н1 Инфо 06.09.2020
Председник Чешке Милош Земан честитао је Србији што се одлучила на корак који он сам није успео да прогура у Чешкој, да се амбасада у Израелу пресели из Тел Авива у Јерусалим. Председник Земан изјавио је у интервјуу чешкој… »
Вести дана »
Протест „Којим током иде ТОК?“: Студенти пред Тужилаштвом траже да се до краја испита случај Генералштаба
Сербиан Невс Медиа пре 20 минутајош 18 повезаних
Ко је Андреј Јовановић, који је са пословним партнером купио Имлек: Од хокеја, преко чипса до банке и приватних болница
Нова економија пре 35 минутајош 33 повезане
Економија и технологија на првом месту: Србија отвара врата инвестицијама Велике Британије, а Британци неће доћи празних руку
Курир пре 1 сатјош 37 повезаних
Изливање Јужне Мораве изазвало евакуацију и прекиде у саобраћају у Врању
Наслови.аи пре 1 сатјош 26 повезаних