Povezane vesti
Zeman čestitao Srbiji što ambasadu seli u Jerusalim
Nova 06.09.2020
Predsednik Češke Miloš Zeman čestitao je Srbiji što se odlučila na korak koji on sam nije uspeo da progura u Češkoj, da se ambasada u Izraelu preseli iz Tel Aviva u Jerusalim. Predsednik Zeman izjavio je u intervjuu češkoj privatnoj televiziji Prima da… »
Češki predsednik čestita Srbiji za to što ambasadu prenosi u Jerusalim
Danas 06.09.2020
Predsednik Češke Miloš Zeman čestitao je danas Srbiji što se odlučila na korak koji on sam nije uspeo da progura u Češkoj, da se ambasada u Izraelu preseli iz Tel Aviva u Jerusalim. Predsednik Zeman izjavio je u intervjuu češkoj privatnoj televiziji… »
Predsednik Češke čestitao Srbiji na tome što ambasadu prenosi u Jerusalim
N1 Info 06.09.2020
Predsednik Češke Miloš Zeman čestitao je Srbiji što se odlučila na korak koji on sam nije uspeo da progura u Češkoj, da se ambasada u Izraelu preseli iz Tel Aviva u Jerusalim. Predsednik Zeman izjavio je u intervjuu češkoj privatnoj televiziji Prima da… »
Vesti dana »
Obeležavanje Dana studenata kod Rektorata: Protestna šetnja „Sloboda studentima“
Nedeljnik pre 14 minutajoš 13 povezanih
Oboren američki borbeni avion iznad Irana, Teheran nudi nagradu za nestalog pilota
BBC News pre 19 minutajoš 42 povezane
Promenljivo, ali toplije vreme u Srbiji: Na jugu kiša ujutru, temperature do 19 stepeni
Glas juga pre 2 satajoš 24 povezane
U Lučanima poplavljeno više stotina hektara oranica, otvoreno nekoliko klizišta
Nova ekonomija pre 24 minutajoš 16 povezanih