Povezane vesti
Zeman čestitao Srbiji što ambasadu seli u Jerusalim
Nova 06.09.2020
Predsednik Češke Miloš Zeman čestitao je Srbiji što se odlučila na korak koji on sam nije uspeo da progura u Češkoj, da se ambasada u Izraelu preseli iz Tel Aviva u Jerusalim. Predsednik Zeman izjavio je u intervjuu češkoj privatnoj televiziji… »
Češki predsednik čestita Srbiji za to što ambasadu prenosi u Jerusalim
Danas 06.09.2020
Predsednik Češke Miloš Zeman čestitao je danas Srbiji što se odlučila na korak koji on sam nije uspeo da progura u Češkoj, da se ambasada u Izraelu preseli iz Tel Aviva u Jerusalim. Predsednik Zeman izjavio je u intervjuu češkoj privatnoj… »
Predsednik Češke čestitao Srbiji na tome što ambasadu prenosi u Jerusalim
N1 Info 06.09.2020
Predsednik Češke Miloš Zeman čestitao je Srbiji što se odlučila na korak koji on sam nije uspeo da progura u Češkoj, da se ambasada u Izraelu preseli iz Tel Aviva u Jerusalim. Predsednik Zeman izjavio je u intervjuu češkoj privatnoj televiziji… »
Vesti dana »
Estrada se sjatila kod Brene i bobe: Pevačica povela ćerku, Pejović i supruga došli odvojeno, a ovu lepoticu niko nije očekivao - Živojinovići gala slave Aranđelovdan (video)
Blic pre 5 satijoš 6 povezanih
Amerika "buši" Međunarodni krivični sud: Sad neće izvršiti naloge za hapšenje Netanijahua i Galanta
Kurir pre 1 satjoš 6 povezanih
Teksas nudi Trampu zemlju na američko-meksičkoj granici za mesto potencijalnih masovnih deportacija
Politika pre 3 satajoš 2 povezane