Povezane vesti
Zeman čestitao Srbiji što ambasadu seli u Jerusalim
Nova 06.09.2020
Predsednik Češke Miloš Zeman čestitao je Srbiji što se odlučila na korak koji on sam nije uspeo da progura u Češkoj, da se ambasada u Izraelu preseli iz Tel Aviva u Jerusalim. Predsednik Zeman izjavio je u intervjuu češkoj privatnoj televiziji Prima da… »
Češki predsednik čestita Srbiji za to što ambasadu prenosi u Jerusalim
Danas 06.09.2020
Predsednik Češke Miloš Zeman čestitao je danas Srbiji što se odlučila na korak koji on sam nije uspeo da progura u Češkoj, da se ambasada u Izraelu preseli iz Tel Aviva u Jerusalim. Predsednik Zeman izjavio je u intervjuu češkoj privatnoj televiziji… »
Predsednik Češke čestitao Srbiji na tome što ambasadu prenosi u Jerusalim
N1 Info 06.09.2020
Predsednik Češke Miloš Zeman čestitao je Srbiji što se odlučila na korak koji on sam nije uspeo da progura u Češkoj, da se ambasada u Izraelu preseli iz Tel Aviva u Jerusalim. Predsednik Zeman izjavio je u intervjuu češkoj privatnoj televiziji Prima da… »
Vesti dana »
Drecun: Bezbednosni aparat Crne Gore nema kapacitet da garantuje sigurnost Vučiću
RTV pre 29 minutajoš 49 povezanih
Đedović Handanović i Miler razgovarali o gasnoj saradnji Srbije i Rusije
Serbian News Media pre 1 satjoš 29 povezanih
Slučaj "Zvicer" i bezbednost Vučića u Tivtu: "Ako je BIA imala takve podatke, morali su da ih podele sa partnerima", kažu izvori Nove iz bezbednosnih struktura
Nova pre 2 satajoš 40 povezanih
OHR između Vašingtona i Brisela: Na šta ukazuje izostanak dogovora o novom visokom predstavniku u BiH?
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 30 povezanih
(Foto) Makron na Cetinju: "Istorijska poseta potvrda evropskog puta Crne Gore, računajte na podršku Francuske"
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 60 povezanih