Povezane vesti
On bar ima oca, za razliku od tebe! Iva prozvala Osmana, a sada joj on žestoko uzvratio: Neće joj biti svejedno! (foto)
Kurir 06.09.2020
Iva Grgurić je prokomentarisala bivšeg dečka Stefana Karića i prozvala Osmana Karića da on udlučuje umesto sina. Osman nije ostao imun na ovaj komentar nesuđene snajke, te joj je brutalno odgovorio putem svog Instagram profila. "On bar ima oca koji može… »
Kajaće se što je Osman odlučivao umesto njega! Iva oplela žestoko, sigurna da je Stefan između nje i Ivane odabrao tatu!
Kurir 06.09.2020
Iva Grgurić je prokomentarisala Osmana Karića, pa poručila stefanu da će se kajati. "Pesma "Ona ili ja", a na kraju tata, haha. Ima Stefan dovoljno godina da odlučuje sam, oboje su se zaljubili, nije bitno šta je Ivana radila u prošlosti, zašto bi se… »
Vesti dana »
Vučić: Počeo sam da se pakujem u Predsedništvu, razmišljam o kandidaturi za premijera
Sputnik pre 15 minutajoš 25 povezanih
Tramp zapretio Iranu da će platiti cenu zbog odugovlačenja dogovora o kraju rata
N1 Info pre 10 minutajoš 36 povezanih
Slučaj "Generalštab": Sekretarka u Ministarstvu kulture iznela svoju odbranu, Vasić razjasnio da nije priznao izvršenje krivičnog dela
RTV pre 46 minutajoš 39 povezanih
Ministarstvo: Posete đaka Ekspu uobičajena svetska praksa i nisu obavezne
Beta pre 36 minutajoš 33 povezane
Ključni zahtev poslat Amerikancima: NIS čeka odluku koja može da promeni sve
Telegraf pre 5 satijoš 36 povezanih