Повезане вести
Француз освојио Монцу: Хамилтон великом грешком отоворио Гаслију пут до првог тријумфа у каријери
Моззарт спорт 06.09.2020
Ферстапен одустао због квара. Осма трка у сезони Формуле један за Велику награду Италије припала је возачу Алфа Таурија Пјеру Гаслију који ће Монцу памтити по првом тријумфу у каријери. Француз је обезбедио највиши степеник… »
Сензација у ф1, победио Пјер Гасли! Ово се ретко виђа, трка у Монци била прекинута, огроман кикс Луиса Хамилтона!
Спортал блиц 06.09.2020
Возач Алфа Таурија Пјер Гасли искористио грешке и проблеме са болидима фаворита и стигао до прве победе у каријери, на Великој награди Италије, осмој трци овогодишњег шампионата Формуле 1. Гасли је на тај начин постао 109… »
Чудо у Монци, тријумф Гаслија после кикса Хамилтона
ИндексОнлине 06.09.2020
МОНЦА – Млади Француз Пјер Гасли, члан италијанског Алфа Таурија, сензационални је победник Велике награде Италије у Формули 1, прве у његовој каријери, на чувеној стази у Монци. Он је искористио грешку Луиса Хамилтона, који је… »
Гасли срећан због прве победе у Формули 1
Бета 06.09.2020
Возач екипе Алфа Таури Пјер Гасли рекао је да је пресрећан због данашње победе у трци за Велику награду Италије у Монци, његове прве у Формули 1. "Трка је била луда, а ми смо имали користи од црвене заставе. Толико тога сам… »
“Луда трка, имали смо користи од црвене заставе”
Нова 06.09.2020
Возач екипе Алфа Таури Пјер Гасли рекао је да је пресрећан због победе у трци за Велику награду Италије у Монци, његове прве у Формули 1. “Трка је била луда, а ми смо имали користи од црвене заставе. Толико тога сам прошао за… »
Кикс Хамилтона, опроштај Вилијамса, првенац Гаслија
Нова 06.09.2020
Пилот Алфа Таурија, Пјер Гасли, сензационални је победник трке за Велику награду је Италије у Монци. Французу је ово првенац у Формули 1, чијме је ушао у друштво до сада 12 сународника који су забележили бар један тријумф у… »
Чудо у Монци, тријумф Гаслија после кикса Хамилтона
Спортски журнал 06.09.2020
Млади Француз Пјер Гасли, члан италијанског Алфа Таурија, сензационални је победник Велике награде Италије у Формули 1, прве у његовој каријери, на чувеној стази у Монци. Пјер Гасли је искористио грешку Луиса Хамилтона, који је… »
Прекинута трка Формуле 1, Леклер пробио заштитну ограду
Дневник 06.09.2020
МОНЦА: Трка Формуле 1 за Велику награду Италије у Монци прекинута је након што је возач Ферарија Шарл Леклер ударио у заштитну ограду, пренела је агенција Ројтерс. Леклер је из инцидента изашао неповређен, а трка се обуставља… »
Првенац Гаслија у Монци, велики кикс Хамилтона!
Н1 Инфо 06.09.2020
Возач Алфа Таурија Пјер Гасли дошао је до првог тријумфа у каријери, пошто је славио на Великој награди Италије, осмој трци овогодишњег шампионата Формуле 1. Гасли је на тај начин постао 109. победник у историји Формуле 1, а 13… »
Нестварна трка у Монци: Судари, дебакл Хамилтона и подијум који нико није очекивао!
Мондо 06.09.2020
Уживали смо "за све паре", трка која ће се памтити... Уживали смо "за све паре", трка која ће се памтити... "О мој Боже!? Шта смо ми то урадили? Јесмо ли славили на је***ој трци!? Опет смо то урадили!", урлао је после… »
Вести дана »
Петровић блиста: "Прошлу победу нисмо стигли да прославимо, али ову..."
Спортске.нет пре 21 минутајош 110 повезаних
Председник Бенина: Спречен покушај државног удара, сви учесници биће кажњени
РТВ пре 41 минутајош 30 повезаних
"Мора да се отклони претња од треће руске инвазије" Зеленски разговарао са два кључна Трампова човека, па открио детаље
Блиц пре 2 сатајош 51 повезана
Вошин хладан туш за Звезду, Његош утишао Маракану и погурао Партизан ка врху!
Спортске.нет пре 3 сатајош 37 повезаних