Povezane vesti
Sadikovi utisci posle promene trenera, važna ''Lolina'' uloga, šta je Stanoje rekao omladincima posle pobede u derbiju?
Sportske.net 06.09.2020
Nove aktuelnosti iz Humske. Fudbaleri Partizana polako se navikavaju na rad novog trenera Aleksandra Stanojevića, ali to ne važi za Milana ''Lolu'' Smiljanića, koji je već davno upoznat sa zahtevima novog šefa struke. ''Ja sam bio kod njega te 2010… »
Smiljanić: Znamo šta Stanojević traži, već je doneo „apgrejd“
Mozzart sport 06.09.2020
„Prija nam ovaj rad“, tvrdi Lola. Prošlo je osam godina između odlaska i povratka Aleksandra Stanojevića sa mesta trenera Partizana. Ali sada kada se vratio, zatekao je u Humskoj grupu igrača sa kojom je radio i u prethodnom mandatu. Njegovi nekadašnji… »
Vesti dana »
Evroposlanik Prebilič tražio u Novom Sadu da vlast prekine napade na akademsku zajednicu
Beta pre 4 minutajoš 33 povezane
Vlada Srbije predlaže ukidanje naknade za ulaz u nacionalne parkove vozila stanovnika susednih naselja
Insajder pre 28 minutajoš 37 povezanih
Đoković se izvinio skupljačici loptica posle incidenta! Novak priznao grešku zbog koje su mogli da ga diskvalifikuju: Nepotrebno, imao sam sreće...
Kurir pre 9 minutajoš 86 povezanih
Upozorenja na ledenu kišu, poledicu i olujni vetar u Srbiji tokom vikenda
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 42 povezane
Akcija Zajedno za studente na Trgu Nikole Pašića, pristalice vlasti se okupile u Pionirskom parku (FOTO)
Insajder pre 28 minutajoš 23 povezane