Povezane vesti
Svi su me gledali, pričali iza leđa i osuđivali, a on mi je bio kao princ: Lunu Đogani ovo je najviše bolelo u prošlosti
Kurir 06.09.2020
Luna Đogani je odmah naglasila da joj je detinjstvo bilo teško jer je bila dete poznatih roditelja. Pobednica druge sezone rijalitija odrasla je u Rakovici. "Bila sam mala luda devojčica sa kikicama i u haljinici i uvek sam se smejala", rekla je Luna… »
"Svi su me gledali i osuđivali": Luna Đogani ispričala detalje o bolnoj prošlosti, o ovome je ćutala
Blic 06.09.2020
Luna Đogani prisetila se svog detinjstva i ekipu emisije "Premijera Vikend Specijal" odvela u Rakovicu, gde je odrasla. Luna je pokazala svoju osnovnu školu, a zatim otkrila da joj je najteži period bio kada su joj se razvodili roditelji. - Najteži… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi osudili korišćenje sredstva koje ima iste efekte kao zvučni top
N1 Info pre 43 minutajoš 28 povezanih

Snimak Novog Beograda iz drona dok se sliva masa ljudi ka centru: Traktori, trobojke i pune ulice VIDEO
Nova pre 7 satijoš 9 povezanih

"Njega jednog sam imao, 21 godina, samo što je počeo da živi" Otac koji je ostao bez sina jedinca u diskoteci smrti u agoniji i suzama: Meni život više ne treba
Kurir pre 2 minutajoš 227 povezanih

Studenti u blokadi osudili korišćenje sredstva koje ima iste efekte kao zvučni top
Novi magazin pre 1 satjoš 68 povezanih