Povezane vesti
Fajon za Nova.rs: Da li je ovakav srpski parlament legitiman
Nova 07.09.2020
Srpski parlament ne predstavlja šire srpsko društvo. Raznoliki parlament i slobodni mediji stubovi su demokratije i mnogi smatraju da to u Srbiji nedostaje. Verujem da je legitimitet parlamenta bez stvarne opozicije pod znakom pitanja, rekla je u… »
Fajon: Legitimitet srpskog parlamenta bez stvarne opozicije je pod znakom pitanja
Danas 07.09.2020
Verujem da je legitimitet srpskog parlamenta bez stvarne opozicije pod znakom pitanja, izjavila je evropska poslanica Tanja Fajon. Ona je u intervjuu za portal Nova.rs navela da ovaj saziv parlamenta ne predstavlja šire srpsko društvo i da su raznoliki… »
Vesti dana »
"Stefan je slučajno te večeri bio u baru smrti, mogao sam biti ja"! Oglasio se kolega nestalog Ivanovića: "Divan je dečko, vredan"...
Kurir pre 1 satjoš 30 povezanih
Partizan na dnu, Zvezda ostala na istom - ovo je tabela Evrolige na polusezoni
B92 pre 13 minutajoš 27 povezanih
Ovi detalji tragedije u Švajcarskoj su i dalje misterija Desetine mrtvih, među nestalima i Srbin Stefan: Šta znamo o stravičnom požaru u novogodišnjoj noći (foto, video)
Blic pre 18 minutajoš 59 povezanih
Veliki povratak na horizontu? Alimpijević otkrio detalje oko Kalinića i reprezentacije!
Hot sport pre 1 satjoš 90 povezanih
Snežni pokrivač stiže u veći deo Srbije: RHMZ najavljuje ledenu kišu i nagli pad temperature
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 22 povezane