Повезане вести

Ђоковић дисквалификован са УС Опена и кажњен због случајног инцидента

Ђоковић дисквалификован са УС Опена и кажњен због случајног инцидента

Глас Америке 07.09.2020
Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, дисквалификован је са Отвореног првенства Америке у Њујорку у недељу увече зато што је ненамерно погодио лоптицом линијског судију у главу. Инцидент се догодио при крају првог сета у мечу… »
Новак је давитељ: Скандалозне насловне америчких таблоида!

Новак је давитељ: Скандалозне насловне америчких таблоида!

Мондо 07.09.2020
Овако њујоршки медији пишу о "Броју 1" Овако њујоршки медији пишу о "Броју 1" Дан након што је дисквалификован са УС Опена, Новак се нашао на удару дела америчких медија. Њујоршки таблоид "Њујорк пост" објавио је на својој… »
Није пропустио прилику да провоцира: Кирјос у свом маниру – Замените ме са Новаком, колико година би мене казнили?

Није пропустио прилику да провоцира: Кирјос у свом маниру – Замените ме са Новаком, колико година би мене казнили?

Хот спорт 07.09.2020
Аустралијски тенисер Ник Кирјос познат је као играч који нема длаке на језику и ужива да провоцира друге. Наравно, као и много пута до сада, контроверзни Аустралијанац је једва чекао да ‘пецне’ Новака Ђоковића, па се одмах након… »
Ништа без киријосовог коментара: Колико година забране бих ја добио да сам урадио урадио шта и Новак

Ништа без киријосовог коментара: Колико година забране бих ја добио да сам урадио урадио шта и Новак

Вечерње новости 07.09.2020
НОВАК Ђоковић је најстроже кажњен јер је несмотрено и без намере погодио линијског судију лоптицом у грло. Његова дисквалификација са Ју Ес опена инспирисала је и дежурног критичара Ника Киријоса који је се ставио на место… »

Вести дана »