Povezane vesti
SNS Šabac: GIK krši zakon, nije proglasila rezultate
Dnevnik 07.09.2020
ŠABAC:Gradska izborna komisija nastavlja da krši zakon, jer nije proglasila preliminarne rezultate izbora u roku od 24 časa od zatvaranja biračkih mesta, ocenio je danas poverenik SNS dr Aleksandar Pajić. On tvrdi da Dušan Petrović i Nebojša Zelenović ne… »
Pajić: GIK Šabac nastavlja da krši zakon zbog Zelenovića i Petrovića
Srbija danas 07.09.2020
Gradska izborna komisija Šabac nastavlja da krši zakon, jer nije proglasila preliminarne rezultate izbora u roku od 24 sata od zatvaranja biračkih mesta, ocenio je budući gradonačelnik Šapca i poverenik Srpske napredne stranke dr Aleksandar Pajić. On je… »
SNS šabac: Zabrinuti jer GIK ne zakazuje sednicu
Večernje novosti 06.09.2020
GRADSKI odbor Srpske napredne stranke (SNS) u Šapcu izrazio je danas zabrinutost činjenicom da Gradska izborna komisija još nije zakazala sednicu na kojoj bi trebalo da proglasi rezultate lokalnih izbora, posle ponavlanja na 27 biračkih mesta. Ta stranka… »
Vesti dana »

Održan protest u Sremskoj Mitrovici „Jesen stiže huljo moja“: „Ovo je bio SNS grad, sada se to menja“
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

"Samo da nas ne razdvoje": Surova sudbina troje dece iz Prijepolja: Ostali bez majke i oca, brat se sada bori samo za jedno (foto)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Sudija upozorio Novaka usred brejk lopte za protivnika: Đoković se samo nasmejao, a pogledajte šta ga je pitao posle gema
Nova pre 17 minutajoš 6 povezanih

Aplikacija za bezbedan dejting koja to nije: ‘Delili su moju adresu i ponižavali me’
Danas pre 6 satijoš 1 povezana