Povezane vesti
Đoković diskvalificiran s US Opena, ispričao se linijskoj sutkinji
Slobodna Evropa 07.09.2020
Pohod prvog tenisača svijeta Srbina Novaka Đokovića na US Open okončan je u nedjelju (6. septembar) na bizaran način – diskvalifikacijom. U prvom setu meča četvrtog kola protiv Španjolca Pabla Carrena Buste, Đoković je nakon gubitka servisa napucao jednu… »
Organizatori US Opena: Đokoviću oduzeti bodovi i novčana nagrada; Novak: Jako mi je žao
Radio 021 07.09.2020
Novak Đoković izvinio se zbog incidenta sa sudijom na US Openu i poručio da će diskvalifikacija sa turnira biti važna životna lekcija. Đoković je diskvalifikovan pošto je lopticom pogodio linijskog sudiju posle 11 odigranih gemova. "Cela ova situacija me… »
Vesti dana »
Održana sednica Saveta bezbednosti UN o Kosovu i Metohiji - Đurić: Srbija nije deo problema, mi smo deo rešenja
RTV pre 3 satajoš 40 povezanih
Sada je sve i zvanično, poznat raspored plej-ofa Superlige Srbije: Crvena zvezda može i rekreativno, postoje samo dve prave bitke!
Hot sport pre 1 satjoš 64 povezane
Tramp pobesneo: Obrušio se na svoje protivnike; "To su sve ludaci i gubitnici"
B92 pre 58 minutajoš 52 povezane
Kolaps na aerodromima širom Evrope Već sada na graničnim prelazima EU je potpuni haos i pakao za putnike Svi strepe šta tek sledi od ponoći kada počinje puna primena EES sistema
Dnevnik pre 4 satijoš 34 povezane
Radno vreme ambulanti i Hitne pomoći za Uskrs u Sremskoj Mitrovici: detaljan raspored
Ozon pre 3 satajoš 33 povezane