Povezane vesti
Miki otvorio dušu pred ulazak u rijaliti: Krijem majku svog deteta, neću da se provlači kroz estradni mulj!
Mondo 07.09.2020
Pčelar iz Kupinova je dobio kćerku, objasnio ko je majka i zašto je krije! Pčelar iz Kupinova je dobio kćerku, objasnio ko je majka i zašto je krije! Počela je Zadruga 4! Kristijan Golubović, Rialda samo su neki od učesnika nove sezone… »
Prvo jutro i prvi fizički obračun: Zadruga je tek počela, a njih dvojica se već "šibaju", pogledajte!
Mondo 07.09.2020
Evo zbog čega je izbio prvi "fajt"! Evo zbog čega je izbio prvi "fajt"! Počela je Zadruga 4! Među učesnicima su Kristijan Golubović, Rialda i mnogi drugi, Stanija još uvek nije ušla u šou, ali jeste "inventar" domaćeg rijaliti programa, Miki… »
Želim da je zaštitim od estradnog blata! Miki Đuričić bez dlake na jeziku: Ako sam ja već u mulju, ne mora i ona da bude
Kurir 07.09.2020
Miki Đuričić, koji je pre nedelju dana dobio ćerku Dunju, i dalje krije ko je majka njegovog deteta! Pčelar iz Kupinova je pred ulazak u "Zadrugu 4" ispričao da želi da je sačuva od estradnog blata. "Žena s kojom imam dete je inteligentna… »
Zamalo tuča između ovih učesnika! Žestoko posle samo nekoliko sati od početka rijalitija (video)
Alo 07.09.2020
Nisu čekali. Prvo jutro u "Zadruzi 4" počelo je turbulentno, svađom na različite teme, između ostalom oko kreveta. Tako su Vasilije Ilić i Mladen Rajković počeli koškanje oko mesta na koje su obojica bacili oko. Ubrzo su se umešali i ostali… »
Vesti dana »

Puštena sva tri studenta privedena u Nišu, Vučić zapretio otkazima u policiji i tužilaštvu (UŽIVO)
Novi magazin pre 2 satajoš 62 povezane

Navijače Partizana oduševiće reči Marka Nikolića: Blagojević otkrio o čemu su pričali
Mondo pre 1 satjoš 28 povezanih

Pušteni na slobodu studenti niškog Univerziteta uhapšeni sinoć posle protesta
Beta pre 7 satijoš 18 povezanih

Studentu Medicinskog fakulteta u Nišu Arsenu Milosavljeviću određen pritvor
Insajder pre 1 satjoš 22 povezane

Tramp: Nisam Putinu dao rok za prekid vatre; Ukrajinska obaveštajna služba pronalazi buduće agente među studentima
RTS pre 1 satjoš 18 povezanih