Повезане вести

Прво јутро и први физички обрачун: Задруга је тек почела, а њих двојица се већ "шибају", погледајте!

Прво јутро и први физички обрачун: Задруга је тек почела, а њих двојица се већ "шибају", погледајте!

Мондо 07.09.2020
Ево због чега је избио први "фајт"! Ево због чега је избио први "фајт"! Почела је Задруга 4! Међу учесницима су Кристијан Голубовић, Риалда и многи други, Станија још увек није ушла у шоу, али јесте "инвентар" домаћег ријалити… »
Мики отворио душу пред улазак у ријалити: Кријем мајку свог детета, нећу да се провлачи кроз естрадни муљ!

Мики отворио душу пред улазак у ријалити: Кријем мајку свог детета, нећу да се провлачи кроз естрадни муљ!

Мондо 07.09.2020
Пчелар из Купинова је добио кћерку, објаснио ко је мајка и зашто је крије! Пчелар из Купинова је добио кћерку, објаснио ко је мајка и зашто је крије! Почела је Задруга 4! Кристијан Голубовић, Риалда само су неки од учесника нове… »
Желим да је заштитим од естрадног блата! Мики Ђуричић без длаке на језику: Ако сам ја већ у муљу, не мора и она да буде

Желим да је заштитим од естрадног блата! Мики Ђуричић без длаке на језику: Ако сам ја већ у муљу, не мора и она да буде

Курир 07.09.2020
Мики Ђуричић, који је пре недељу дана добио ћерку Дуњу, и даље крије ко је мајка његовог детета! Пчелар из Купинова је пред улазак у "Задругу 4" испричао да жели да је сачува од естрадног блата. "Жена с којом имам дете је… »
Замало туча између ових учесника! Жестоко после само неколико сати од почетка ријалитија (видео)

Замало туча између ових учесника! Жестоко после само неколико сати од почетка ријалитија (видео)

Ало 07.09.2020
Нису чекали. Прво јутро у "Задрузи 4" почело је турбулентно, свађом на различите теме, између осталом око кревета. Тако су Василије Илић и Младен Рајковић почели кошкање око места на које су обојица бацили око. Убрзо су се… »

Вести дана »