Повезане вести

"Нудили су ми новац да оптужим Мандића и Кнежевића, преживео сам тортуру"

"Нудили су ми новац да оптужим Мандића и Кнежевића, преживео сам тортуру"

Ало 07.09.2020
Бивши командант српске Жандармерије Братислав Дикић оптужио је главног специјалног тужиоца Миливоја Катнића и специјалног тужиоца Сашу Чађеновића да су га 23 пута тајно из Спужа водили на саслушање да даје изјаве. Он је данас… »
Дикић открио детаље тортуре у Спужу: Водили су ме на тајна саслушања и нудили ми паре да оптужим Кнежевића и Мандића

Дикић открио детаље тортуре у Спужу: Водили су ме на тајна саслушања и нудили ми паре да оптужим Кнежевића и Мандића

Правда 07.09.2020
Бивши командант српске Жандармерије Братислав Дикић оптужио је главног специјалног тужиоца Миливоја Катнића и специјалног тужиоца Сашу Чађеновића да су га 23 пута тајно из Спужа водили на саслушање да даје изјаве. Он је данас… »
Братислав Дикић: Нудили ми паре да оптужим Кнежевића, Мандића и Демократски фронт

Братислав Дикић: Нудили ми паре да оптужим Кнежевића, Мандића и Демократски фронт

РТВ 07.09.2020
ПОДГОРИЦА - Разматрање првостепене пресуде за покушај тероризма на изборни дан 16. октобра 2016. године, прекинуто је данас у Подгорици да би веће судија Апелационог суда одлучило о предлогу одбране да се аудио визуелно снима… »
Привремено прекинуто разматрање пресуде за тероризам у случају "државни удар"

Привремено прекинуто разматрање пресуде за тероризам у случају "државни удар"

РТС 07.09.2020
Разматрање првостепене пресуде за покушај тероризма на изборни дан 16. октобра 2016. године, прекинуто је у Подгорици да би веће судија Апелационог суда одлучило о предлогу одбране да се аудио визуелно снима суђење, пишу… »
Нудили су ми паре да оптужим Кнежевића и Мандића! Дикић: Катнић и Чађеновић су ме 23 пута тајно водили из Спужа на саслушање…

Нудили су ми паре да оптужим Кнежевића и Мандића! Дикић: Катнић и Чађеновић су ме 23 пута тајно водили из Спужа на саслушање…

Вечерње новости 07.09.2020
БИВШИ командант српске Жандармерије Братислав Дикић оптужио је главног специјалног тужиоца Миливоја Катнића и специјалног тужиоца Сашу Чађеновића да су га 23 пута тајно из Спужа водили на саслушање да даје изјаве. Он је данас… »

Вести дана »