Povezane vesti
"Nudili su mi novac da optužim Mandića i Kneževića, preživeo sam torturu"
Alo 07.09.2020
Bivši komandant srpske Žandarmerije Bratislav Dikić optužio je glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića i specijalnog tužioca Sašu Čađenovića da su ga 23 puta tajno iz Spuža vodili na saslušanje da daje izjave. On je danas pred sudijama… »
Dikić otkrio detalje torture u Spužu: Vodili su me na tajna saslušanja i nudili mi pare da optužim Kneževića i Mandića
Pravda 07.09.2020
Bivši komandant srpske Žandarmerije Bratislav Dikić optužio je glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića i specijalnog tužioca Sašu Čađenovića da su ga 23 puta tajno iz Spuža vodili na saslušanje da daje izjave. On je danas pred sudijama… »
Bratislav Dikić: Nudili mi pare da optužim Kneževića, Mandića i Demokratski front
RTV 07.09.2020
PODGORICA - Razmatranje prvostepene presude za pokušaj terorizma na izborni dan 16. oktobra 2016. godine, prekinuto je danas u Podgorici da bi veće sudija Apelacionog suda odlučilo o predlogu odbrane da se audio vizuelno snima suđenje, pišu… »
Privremeno prekinuto razmatranje presude za terorizam u slučaju "državni udar"
RTS 07.09.2020
Razmatranje prvostepene presude za pokušaj terorizma na izborni dan 16. oktobra 2016. godine, prekinuto je u Podgorici da bi veće sudija Apelacionog suda odlučilo o predlogu odbrane da se audio vizuelno snima suđenje, pišu Vijesti. Prethodno je… »
Nudili su mi pare da optužim Kneževića i Mandića! Dikić: Katnić i Čađenović su me 23 puta tajno vodili iz Spuža na…
Večernje novosti 07.09.2020
BIVŠI komandant srpske Žandarmerije Bratislav Dikić optužio je glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića i specijalnog tužioca Sašu Čađenovića da su ga 23 puta tajno iz Spuža vodili na saslušanje da daje izjave. On je danas pred sudijama… »
Vesti dana »
Poslanici skupštine Srbije danas počinju raspravu o predlogu budžeta za 2025.
Beta pre 1 satjoš 14 povezanih
Najmanje jedna osoba poginula nakon rušenja aviona u blizini aerodroma u Litvaniji
Insajder pre 27 minutajoš 11 povezanih
Na izborima za predsednika Rumunije vodi pristalica saveza sa Rusijom
Sputnik pre 27 minutajoš 8 povezanih