Повезане вести

Милетић напустио Партизан, каријеру наставља у С. Арабији

Милетић напустио Партизан, каријеру наставља у С. Арабији

Дневник 07.09.2020
БЕОГРАД: Фудбалер Партизана Немања Милетић после три године напушта Хумску и каријеру ће наставити у клубу Ал Раед из Саудијске Арабије. Он је у Партизан дошао из белгијског Вастерлоа 2017.године и одлази након 162 утакмице… »
Партизан продао милетића: Одлази у Саудијску Арабију, црно-белима 500.000 евра

Партизан продао милетића: Одлази у Саудијску Арабију, црно-белима 500.000 евра

Вечерње новости 07.09.2020
ФУДБАЛЕР Партизана Немања Милетић дефинитивно одлази из Хумске, потврђено је у понедељак. Двадесетдеветогодишњи повремени репрезентативац Србије каријеру ће наставити у екипи Ал Раед из Саудијске Арабије. Искусни дефанзивац… »
Милетић напустио Партизан: Остајао сам јер сам био потребан клубу! Момци, са вама до титуле!

Милетић напустио Партизан: Остајао сам јер сам био потребан клубу! Момци, са вама до титуле!

Мондо 07.09.2020
Десни бек и званично потписао за клуб са Блиског истока. Десни бек и званично потписао за клуб са Блиског истока. Помињало се и очекивало, било је најављено, а сада је и званично потврђено. Немања Милетић више није фудбалер… »
Милетић отишао - Партизану пола милиона евра

Милетић отишао - Партизану пола милиона евра

Н1 Инфо 07.09.2020
Одбрамбени фудбалер Партизана Немања Милетић дефинитивно одлази из Хумске, потврђено је у понедељак. Двадесетдеветогодишњи повремени репрезентативац Србије каријеру ће наставити у екипи Ал Раед из Саудијске Арабије. Искусни… »

Вести дана »