Povezane vesti
Više od 200 kompanija prijavljeno za program Moja prva plata
RTK 07.09.2020
Vlada Srbije je pokrenula program „Moja prva plata“ u okviru koga će u 10 hiljada mladih uložiti dve milijarde dinara. Novac je već obezbeđen, rekao je Zoran Đorđević, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i dodao da vlada veliko… »
Prezentacija programa “Moja prva plata”
Sandžak press 07.09.2020
Program Vlade Republike Srbije „Moja prva plata” sprovodi Nacionalna služba za zapošljavanje uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Ministarstva finansija, Kancelarije za IT i elektronsku upravu i Privredne komore… »
Vesti dana »

Od persone non grata do VIP gosta: Putinov veliki povratak na svetsku scenu i Trampova “preterana” srdačnost
Euronews pre 4 minutajoš 56 povezanih

Putin nije došao samo zbog Trampa: Klečao na grobovima na Aljasci, niko nije znao da će ovo uraditi
Mondo pre 43 minutajoš 64 povezane

Hitno upozorenje RHMZ! Danas veoma toplo, sparno i neprijatno svi treba da budu na oprezu zbog ovoga!
Dnevnik pre 9 minutajoš 24 povezane

Kad Srbija igra za titulu Eurobasketa? Kusturica "režira" zlato, a prenos samo na jednom mestu
Mondo pre 1 satjoš 28 povezanih

Jedna osoba poginula, četiri teško povređene: Stravična nesreća kod Zrenjanina, vozila se zapalila nakon sudara
Nova pre 19 minutajoš 26 povezanih