Povezane vesti
Pljuštale psovke u Zadruzi: Posvađale se Žana i Matora, Sanja Stanković odmah reagovala - "Praviće me od blata"!
Mondo 07.09.2020
Žana Đorđević i Jovana Tomić Matora imale prvu svađu - Sanja Stanković odmah reagovala na Instagramu! Žana Đorđević i Jovana Tomić Matora imale prvu svađu - Sanja Stanković odmah reagovala na Instagramu! Jovana Tomić Matora ponovo je sinoć ušla u… »
Nakon prepirke između žane i matore, oglasila se Sanja! Žestokim rečima se obratila bivšoj: Pravićeš me od blata! (foto)
Kurir 07.09.2020
Žana Đorđević i Jovana Tomić Matora već tokom prvog dana imaju turbulencije u svom odnosu. Malo potom se oglasila i Matorina bivša devojka Sanja Stanković na svom Instagram profilu. Jedna drugoj zameraju sitnice, a kako je Tomićeva jasno stavila do… »
Vesti dana »

„Pobedio sam samog sebe“: Nemanja Milovanović posle sjajnog vikenda u Slovačkoj! Premijer liga: Milenkovićev Notingem remizirao sa Palasom – Griliš plesao u pobedi Evertona! (video)
Hot sport pre 1 satjoš 27 povezanih

Kolonama se ne vidi kraj, vozila zaglavljena satima: Na Batrovcima čekaju i do 6 sati, ovo je trenutno stanje
Telegraf pre 23 minutajoš 25 povezanih

Računi za struju skaču za 30 odsto, dok Vučić spušta cenu salame i kulena
Nova pre 1 satjoš 109 povezanih