Повезане вести

Мајами завршава посао против ослабљених Бакса, Рас тражи искупљење за очајан наступ против Лејкерса

Мајами завршава посао против ослабљених Бакса, Рас тражи искупљење за очајан наступ против Лејкерса

Моззарт спорт 08.09.2020
Вечерас у НБА плеј-офу два меча, а Исток би могао добити првог финалисту. Није много недостајало Денверу да упише и другу победу заредом против Клиперса. Никола Јокић одиграо је још једну сјајну утакмицу, пратила су га и већина… »
Почела прљава игра: Јокићевих 32 Клиперсима и оптужбе да много драми док га бију

Почела прљава игра: Јокићевих 32 Клиперсима и оптужбе да много драми док га бију

Моззарт спорт 08.09.2020
Нагетси имали осам поена разлике у последњој четвртини, али су на крају изгубили. После прве утакмице деловало је да ће се Лос Анђелес Клиперси прошетати до финала Западне конференције, али Денвер је решио да узврати ударац… »
Феноменална партија Јокића није била довољна: Победа Клиперса, Селтикси опет воде (видео)

Феноменална партија Јокића није била довољна: Победа Клиперса, Селтикси опет воде (видео)

Хот спорт 08.09.2020
Узбудљива ноћ у НБА лиги! Одигран је трећи меч у серији између Лос Анђелес Клиперса и Денвер Нагетса. Остављен је утисак да је четврта деоница одлучила победника. Баш у том периоду екипа коју са клупе предводи Мајк Мелоун… »
Јокић бриљирао, Денвер пао у финишу

Јокић бриљирао, Денвер пао у финишу

Дневник 08.09.2020
Никола Јокић одиграо је бриљантно меч против Клиперса, убацио је 32 поена, али су Нагетси изгубили у трећем мечу полуфиналне серије Западне конференције - 113:107. Пол Џорџ и Кавај Ленард одиграли су своје роле и донели… »
Нестварни Ленард блокирао Мареја средњим прстом?!

Нестварни Ленард блокирао Мареја средњим прстом?!

Нова 08.09.2020
Кавај Ленард је једна од најспецифичнијих појава у НБА лиги, како због свог карактера, тако и због кошаркашких квалитета. Момак који је Торонту донео шампионски трофеј прошле сезоне је летос стигао у редове Клиперса, како би… »
Добра партија Јокића у поразу Денвера

Добра партија Јокића у поразу Денвера

Нови магазин 08.09.2020
Кошаркаши Лос Анђелес Клиперса повели су са 2:1 против Денвера у полуфиналу плеј-офа Западне конференције у НБА лиги, пошто су рано јутрос победили са 113:107. Екипу из Лос Анђелеса предводио је Пол Џорџ са 32 поена, четири… »
Јокић о повреди и о прозивкама: “Они 26, а ми десет…”

Јокић о повреди и о прозивкама: “Они 26, а ми десет…”

Нова 08.09.2020
Никола Јокић је био под знаком питања за трећу утакмицу полуфиналне серије плеј-офа Западне конференције. Без обзира на то, српски репрезентативац се појавио у тиму Денвера и био најбољи појединац са 32 поена, 12 скокова и 8… »
Јокић је спектакуларан, али не може све сам: Србин се играо Клиперсима, Денвер поново губи!

Јокић је спектакуларан, али не може све сам: Србин се играо Клиперсима, Денвер поново губи!

Мондо 08.09.2020
Српски кошаркаш је био спреман за меч и врхунски га је одиграо. Српски кошаркаш је био спреман за меч и врхунски га је одиграо. Питали су се сви и бринули за здравље Николе Јокића, а српски центар је потом одиграо утакмицу у… »
Средњи прст за рушење сна! Никола Јокић приредио шоу на српски начин у трећем мечу Денвера и моћних Клиперса /видео/

Средњи прст за рушење сна! Никола Јокић приредио шоу на српски начин у трећем мечу Денвера и моћних Клиперса /видео/

Спортал блиц 08.09.2020
До пред сам почетак трећег плеј-оф меча са Клиперсима, Денвер није знао да ли ће Никола Јокић моћи да игра, због болова у десној шаци. А чим је утакмица почела, кренуле су и његове бравуре. Оне на крају нису биле довољне за… »

Вести дана »