Povezane vesti
Branko Medeni izašao iz zatvora, ko ga vidi - neka odmah beži!
Alo 08.09.2020
Prvo je pokušao da ubije svog oca tako što mu je u tanjir sa graškom stavio otrov za miševe. Branko Markovac, kojeg zovu Medeni, u zatvorima je proveo pune 43 godine. Svoju priču ispričao je za Potragu RTL-a. “Ko se meni zamerio, toga više… »
Branko "Medeni" izlazi iz zatvora posle 43 godine: Silovatelj i ubica opet na slobodi! Kaže - ko mi se zameri njega nema
Mondo 08.09.2020
Branko Markovac, kojeg zovu Medeni, u zatvorima je proveo pune 43 godine. Svoju priču ispričao je za Potragu RTL-a. Branko Markovac, kojeg zovu Medeni, u zatvorima je proveo pune 43 godine. Svoju priču ispričao je za Potragu RTL-a. "Ko se meni… »
Branko Medeni izlazi iz zatvora: Hladnokrvni ubica i silovatelj na slobodi posle 43 godine - Ko mi se zameri, njega više nema
Večernje novosti 07.09.2020
BRANKO Markovac, kojeg zovu Medeni, u zatvorima je proveo pune 43 godine. Svoju priču ispričao je za Potragu RTL-a. - Ko se meni zamerio, toga više nema - govori Markovac koji je osuđen za tri ubistva i dva pokušaja ubistva, silovanje, razbojništvo… »
"Medeni" ponovo na slobodi: Hladnokrvni ubica i silovatelj izašao iz zatvora posle 43 godine: "Ko se meni zamerio, toga više…
Blic 07.09.2020
Branko Markovac, kojeg zovu Medeni, u zatvorima je proveo pune 43 godine. Svoju priču ispričao je za Potragu RTL-a. "Ko se meni zamerio, toga više nema", govori Markovac koji je osuđen za tri ubistva i dva pokušaja ubistva, silovanje, razbojništvo i… »
Vesti dana »
Više od 1.700 pijanih vozača isključeno tokom praznika: Stotine teško i potpuno alkoholisanih
Danas pre 3 satajoš 23 povezane
"Sekirom su ga udarili u srce! Pa, zar da ga ubiju kao životinju?" Progovorile komšije Zorana koji je nasmrt izboden pred kućom i sinom u Inđiji
Kurir pre 10 minutajoš 18 povezanih
Studenti Vazduhoplovne akademije uputili otvoreno pismo ministarki prosvete, imaju četiri zahteva
Nova ekonomija pre 15 minutajoš 15 povezanih