Повезане вести
Бранко Медени изашао из затвора, ко га види - нека одмах бежи!
Ало 08.09.2020
Прво је покушао да убије свог оца тако што му је у тањир са грашком ставио отров за мишеве. Бранко Марковац, којег зову Медени, у затворима је провео пуне 43 године. Своју причу испричао је за Потрагу РТЛ-а. “Ко се мени замерио… »
Бранко "Медени" излази из затвора после 43 године: Силоватељ и убица опет на слободи! Каже - ко ми се замери њега нема
Мондо 08.09.2020
Бранко Марковац, којег зову Медени, у затворима је провео пуне 43 године. Своју причу испричао је за Потрагу РТЛ-а. Бранко Марковац, којег зову Медени, у затворима је провео пуне 43 године. Своју причу испричао је за Потрагу… »
Бранко Медени излази из затвора: Хладнокрвни убица и силоватељ на слободи после 43 године - Ко ми се замери, њега више нема
Вечерње новости 07.09.2020
БРАНКО Марковац, којег зову Медени, у затворима је провео пуне 43 године. Своју причу испричао је за Потрагу РТЛ-а. - Ко се мени замерио, тога више нема - говори Марковац који је осуђен за три убиства и два покушаја убиства… »
"Медени" поново на слободи: Хладнокрвни убица и силоватељ изашао из затвора после 43 године: "Ко се мени замерио, тога више…
Блиц 07.09.2020
Бранко Марковац, којег зову Медени, у затворима је провео пуне 43 године. Своју причу испричао је за Потрагу РТЛ-а. "Ко се мени замерио, тога више нема", говори Марковац који је осуђен за три убиства и два покушаја убиства… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Измене у овом делу града све до фебруара следеће године: Ове линије мењају трасу
Курир пре 11 минутајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 5 сатијош 3 повезане