Повезане вести

Лукашенко: Можда сам предуго на власти

Лукашенко: Можда сам предуго на власти

Правда 08.09.2020
Председник Белорусије Александар Лукашенко изјавио је данас да је „можда предуго” остао на власти као председник, али да је за сада он једина особа способна да заштити земљу. „Да, можда сам мало дуже остао”, рекао је Лукашенко… »
Избацили су је из кола и побегли: Лукашенко о хапшењу опозиционарке Колесњикове приликом бега у Украјину

Избацили су је из кола и побегли: Лукашенко о хапшењу опозиционарке Колесњикове приликом бега у Украјину

Вечерње новости 08.09.2020
ПРЕДСЕДНИК Белорусије Александар Лукашенко изјавио је да је чланица Координационог савета Белорусије Марија Колесњикова хтела да побегне у Украјину код своје сестре и да он, као граничар, сматра да су исправно поступили што су… »
Лукашенко поручио: Има ме и на сервисима за чај, али ако одем моје присталице ће бити масакриране!

Лукашенко поручио: Има ме и на сервисима за чај, али ако одем моје присталице ће бити масакриране!

Мондо 08.09.2020
Белоруски председник Александар Лукашенко изјавио је данас да је можда остао "мало предуго на власти", али да верује да је он једни у стању да одбрани земљу од претњи са којима се она сада суочава. Белоруски председник… »
Лукашенко признао: Предуго седим у председничкој фотељи

Лукашенко признао: Предуго седим у председничкој фотељи

Нова 08.09.2020
Председник Белорусије Александар Лукашенко признао је да можда предуго седи на својој функцији председника државе. „Да, можда сам се мало заседео. Можда ме не виде само на телевизији, вец́ и у пегли и чајнику. Да. Али заиста… »
Лукашенко поручио: Можда сам "мало заседео" на функцији председника, али само ја могу да заштитим Белорусију

Лукашенко поручио: Можда сам "мало заседео" на функцији председника, али само ја могу да заштитим Белорусију

Курир 08.09.2020
Председник Белорусије Александар Лукашенко признао је да се можда „мало заседео“ на својој функцији председника државе. „Да, можда сам се мало заседео. Можда ме не виде само на телевизији, вец́ и у пегли и чајнику. Да. Али… »

Вести дана »