Povezane vesti
Tihanovskaja traži pomoć Saveta Evrope: Uvesti sankcije, izvršiti pritisak
N1 Info 08.09.2020
Beloruska opozicionarka u egzilu Svetlana Tihanovskaja pozvala je da se "uvedu sankcije i izvrši međunarodni pritisak na beloruskog predsednika Aleksandra Lukašenka i zvaničnike koji učestvuju u gušenju prodemokratskih protesta". "Moja zemlja, moja… »
Lukašenkova rivalka govorila u savetu Evrope: Mom narodu je potrebna pomoć, uvedite sankcije protiv rukovodstva zemlje
Kurir 08.09.2020
Bivši predsednički kandidat na izborima u Belorusiji Svetlana Tihanovskaja predložila je, govoreći u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope (PS SE), da se uvedu pojedinačne sankcije protiv rukovodstva zemlje. „Mojoj zemlji, mojoj naciji, mom narodu je… »
Vesti dana »

Čubrilo od ovog datuma najavljuje zahlađenje, moguć čak i sneg? Nova prognoza meteorologa do kraja septembra
Mondo pre 1 satjoš 28 povezanih

Protest poljoprivrednika u Novom Sadu, tvrde da Vlada nije ispunila dogovore
RTS pre 20 minutajoš 35 povezanih

„Implementacija ideja Kijeva i i drugih idiota značiće samo jedno – rat“: Medvedev preti
Danas pre 2 satajoš 23 povezane

Pravnik Ilić nakon analize suzavaca korišćenih u Novom Sadu: MUP nema obavezu da atestira sredstva prinude
Radio 021 pre 8 satijoš 10 povezanih

Ministar prosvete: Policija prisutna u školama u kojima postoje određeni bezbednosni rizici
Beta pre 2 satajoš 18 povezanih