Povezane vesti
Tihanovskaja traži pomoć Saveta Evrope: Uvesti sankcije, izvršiti pritisak
N1 Info 08.09.2020
Beloruska opozicionarka u egzilu Svetlana Tihanovskaja pozvala je da se "uvedu sankcije i izvrši međunarodni pritisak na beloruskog predsednika Aleksandra Lukašenka i zvaničnike koji učestvuju u gušenju prodemokratskih protesta". "Moja zemlja, moja… »
Lukašenkova rivalka govorila u savetu Evrope: Mom narodu je potrebna pomoć, uvedite sankcije protiv rukovodstva zemlje
Kurir 08.09.2020
Bivši predsednički kandidat na izborima u Belorusiji Svetlana Tihanovskaja predložila je, govoreći u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope (PS SE), da se uvedu pojedinačne sankcije protiv rukovodstva zemlje. „Mojoj zemlji, mojoj naciji, mom narodu je… »
Vesti dana »

SAD nisu odobrile produženje licence za NIS posle 1. oktobra, sankcije stupaju na snagu
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 91 povezana

MUP: Uhapšeni zbog sumnje da su kod Loznice organizovali borbenu obuku grupe Rumuna i Moldavaca
Beta pre 1 satjoš 39 povezanih

Netanjahu u UN, desetine delegata napustile salu, govor emitovan i na razglasu u Gazi
BBC News pre 32 minutajoš 21 povezana

Promenljivo i svežije vreme u Srbiji sa lokalnim pljuskovima, grmljavinom i olujnim udarima vetra
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 30 povezanih

Macut: Zakon o legalizaciji danas na vladi, decenijska priča dobija "fascinantan epilog"
RTV pre 3 satajoš 24 povezane