Povezane vesti
CLOUD ADA: muzički bar na otvorenom uz poštovanje svih mera
Nova 08.09.2020
Dobra zabava na bezbednom rastojanju – tako se ukratko može opisati ovogodišnji koncept Clouda na Adi Ciganliji, koji je u potpunosti prilagođen novonastaloj epidemiološkoj situaciji. Za sve one koji su se uželeli izlazaka i koncerata, na tribinama kod… »
Ne propustite Cloud Ada: Muzički bar na otvorenom uz poštovanje svih mera
Kurir 08.09.2020
Dobra zabava na bezbednom rastojanju – tako se ukratko može opisati ovogodišnji koncept Clouda na Adi Ciganliji, koji je u potpunosti prilagođen novonastaloj epidemiološkoj situaciji. Za sve one koji su se uželeli izlazaka i koncerata, na tribinama kod… »
Umesto "Beer festa" naredna dva vikenda manifestacija "Cloud Ada"
N1 Info 08.09.2020
Manifestacija „Cloud Ada” biće održana tokom dva predstojeća vikenda na Adi Ciganliji uz podršku Grada Beograda, i uz pridržavanje svih epidemioloških mera, preneo je danas Beoinfo. Zamenik gradonačelnika Goran Vesić je rekao da će u okviru manifestacije… »
Vesti dana »
Gori u Novom Pazaru: Vatra progutala fabriku; Požar pod kontrolom FOTO/VIDEO
B92 pre 42 minutajoš 55 povezanih
(Mapa) Hitno se oglasio RHMZ! Jedan deo Srbije na udaru ledene kiše, snega i opasne poledice: Sutra se spremite na ovu nepogodu!
Blic pre 1 satjoš 31 povezana
Đokovićeva 400. grend slem pobeda za plasman u osminu finala Australijan opena
NIN pre 27 minutajoš 31 povezana
Prebilič položio venac u Novom Sadu: Neverovatno je da su u zatvoru oni što traže odgovornost za nadstrešnicu, a odgovorni - baš nisu
N1 Info pre 1 satjoš 16 povezanih
Ostoja otkrio zašto nije hteo da se javi Željku Obradoviću na telefon: Da sam ja to uradio - nabili biste mi iglu u oko!
Kurir pre 1 satjoš 27 povezanih