Povezane vesti

Bahatiš se, a pevaš protiv Srbije! Jadranka se oglasila jednom rečenicom, a zbog sramnog poteza doživela linč! (foto)

Bahatiš se, a pevaš protiv Srbije! Jadranka se oglasila jednom rečenicom, a zbog sramnog poteza doživela linč! (foto)

Kurir 08.09.2020
Jadranka Barjaktarović se oglasila na svom Fejsbuk profilu, a onda su je pratioci linčovali zbog njenog sramnog poteza. "Samo da obavestim moje prijatelje, pratioce i ljude koji me vole da mi je ugašen Instagram profil... Voli vas Jaca", napisala je… »
Gaziš zemlju od koje se hraniš, nije te sramota: Jadranka Barjaktarović se oglasila, a zbog sramnog poteza doživela linč

Gaziš zemlju od koje se hraniš, nije te sramota: Jadranka Barjaktarović se oglasila, a zbog sramnog poteza doživela linč

Mondo 08.09.2020
Burne reakcije ne jenjavaju! Burne reakcije ne jenjavaju! Jadranka Barjaktarović našla na meti osuda zbog nastupa u Podgorici, kada je pesmu Mitra Mirića "Ne može nam niko ništa" otpevala sa izmenjenim tekstom, pa se holom gde je nastupala orilo "Ne… »
Kaća Živković: "Autogol za Jadranku! U Srbiji si postala popularna, ovde si živela i zarađivala"

Kaća Živković: "Autogol za Jadranku! U Srbiji si postala popularna, ovde si živela i zarađivala"

Telegraf 08.09.2020
Jadrankino "ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije" razbesnelo je srpsku pevačicu. Pevačica Jadranka Barjaktarović izazvala je burne reakcije nakon što je u javnost dospeo skandalozni snimak sa njenog nastupa u Podgorici, na kom peva "Ne može… »

Vesti dana »