Повезане вести
Пре него што се прославила фолкерка је Радила као правник: "Викендима сам певала, тако је било 11 година"
Блиц 08.09.2020
Фолк певачица Нада Обрић по стицању дипломе правника радила је у општини Центар у главном граду Босне и Херцеговине, пуних 11 година. - Радила сам као правник и, без лажне скромности, била сам веома успешна у томе. Чак сам… »
Завршила факултет у Сарајеву па се одмах запослила: Нада Обрић певала и радила у општини као правник!
Курир 08.09.2020
Нада Обрић започела је музичку каријеру 1971. још као студент Правног факултета у Сарајеву. Од самог старта била је веома популарна и увек је имала хит песме, али и она, као и њена породица, бављење певањем схватали су као… »
Вести дана »
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 6 сатијош 4 повезане
Русија наставила са великим ваздушним нападима током преговора између САД и Украјине о мировном плану
Данас пре 10 сатијош 1 повезана
Данас без струје 6 општина у Београду Ево где ће због радова доћи и до искључења воде, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 3 сатајош 4 повезане
Келог: Близу смо мировног споразума, два питања кључна; украјинска Рада: Критична испорука оружја Кијеву
РТС пре 1 сатјош 1 повезана
Данас почиње пријава за легализацију! Министарка за "Блиц Бизнис" о процедури: Потребна су вам само ова два папира
Блиц пре 43 минутајош 4 повезане