Povezane vesti
Pre nego što se proslavila folkerka je Radila kao pravnik: "Vikendima sam pevala, tako je bilo 11 godina"
Blic 08.09.2020
Folk pevačica Nada Obrić po sticanju diplome pravnika radila je u opštini Centar u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, punih 11 godina. - Radila sam kao pravnik i, bez lažne skromnosti, bila sam veoma uspešna u tome. Čak sam rešavala i sporove, kao… »
Završila fakultet u Sarajevu pa se odmah zaposlila: Nada Obrić pevala i radila u opštini kao pravnik!
Kurir 08.09.2020
Nada Obrić započela je muzičku karijeru 1971. još kao student Pravnog fakulteta u Sarajevu. Od samog starta bila je veoma popularna i uvek je imala hit pesme, ali i ona, kao i njena porodica, bavljenje pevanjem shvatali su kao hobi i dodatni posao. Zato… »
Vesti dana »
SRCE: Odluka VJT da odbaci deo krivične prijave protiv Milića predstavlja kapitulaciju pravosuđa
Beta pre 10 minutajoš 27 povezanih
(Foto prizor kao da je pala atomska bomba! Ovako izgleda mesto požara gde su odjekivale detonacije kod Beograda: Kamion u požaru izgoreo do neprepoznatljivosti
Blic pre 15 minutajoš 34 povezane
Vremenska prognoza Srbije: Toplo vreme sa lokalnim pljuskovima i upozorenjima na grmljavinske nepogode 10. i 11. juna
Naslovi.ai pre 1 satjoš 34 povezane
SPC: Donošenje Pojasa Bogorodice u Hram Svetog Save nije bilo povezano s materijalnim interesom
Beta pre 35 minutajoš 13 povezanih