Povezane vesti
Pre nego što se proslavila folkerka je Radila kao pravnik: "Vikendima sam pevala, tako je bilo 11 godina"
Blic 08.09.2020
Folk pevačica Nada Obrić po sticanju diplome pravnika radila je u opštini Centar u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, punih 11 godina. - Radila sam kao pravnik i, bez lažne skromnosti, bila sam veoma uspešna u tome. Čak sam rešavala i sporove, kao… »
Završila fakultet u Sarajevu pa se odmah zaposlila: Nada Obrić pevala i radila u opštini kao pravnik!
Kurir 08.09.2020
Nada Obrić započela je muzičku karijeru 1971. još kao student Pravnog fakulteta u Sarajevu. Od samog starta bila je veoma popularna i uvek je imala hit pesme, ali i ona, kao i njena porodica, bavljenje pevanjem shvatali su kao hobi i dodatni posao. Zato… »
Vesti dana »
Ministarstvo: Incident na deponiji Duboko, izlile se procedne vode, kvar saniran
NIN pre 1 satjoš 19 povezanih
Košava brije ravnicom: U Srbiji sutra pretežno sunčano, vetrovito i hladno, pojačan subjektivni osećaj hladnoće
Dnevnik pre 51 minutajoš 23 povezane
EPS produžio rok za popust na decembarske račune za struju! Kako ostvariti veću uštedu, ovo su uslovi
RTV Novi Pazar pre 3 satajoš 29 povezanih
Novak Đoković na Australijan openu 2026: Pohod na 25. grend slem i meč protiv Pedra Martineza
Naslovi.ai pre 1 satjoš 32 povezane
Ukrajinska delegacija stigla u SAD na nove pregovore o pripremi mirovnog sporazuma s Rusijom
Beta pre 1 satjoš 18 povezanih