Povezane vesti

Stogodišnje masline u plamenu: Kanaderi gase požar u Ulcinju! (video)

Stogodišnje masline u plamenu: Kanaderi gase požar u Ulcinju! (video)

Kurir 08.09.2020
U Ulcinju je izgorelo 60 stabala stoletnih maslina, požar je lokalizovan, gasili su ga i kanaderi, ali postoji opasnost da se proširi zbog vetra. Načelnik sluzbe spasavanja Saubih Mehmeti kazao je da su vatrogasci nakon dva sata uspeli da lokalizuju… »
Gore masline u Ulcinju: Vatra plamti na, skoro, četiri hektara

Gore masline u Ulcinju: Vatra plamti na, skoro, četiri hektara

Telegraf 08.09.2020
U pomoć ulcinjskim vatrogascima stigla su i dva kanadera. Više od 60 stabala stoletnih maslina izgorelo je do sada u požaru koji je oko 13.30 sati zahvatio maslinadu prema Valdanosu kod Ulcinja. Načelnik službe spašavanja Saubih Mehmeti kazao je da su… »
Veliki požar u ulcinju: Izgorelo više od 60 stabala maslina (video)

Veliki požar u ulcinju: Izgorelo više od 60 stabala maslina (video)

Srbija danas 08.09.2020
Više od 60 stabala stoletnih maslina izgorelo je do sada u požaru koji je oko 13.30 sati zahvatio maslinadu prema Valdanosu. Načelnik sluzbe spašavanja Saubih Mehmeti kazao je da su vatrogasci nakon dva sata uspeli da lokalizuju požar. - Ipak strahujemo… »
Požar u Ulcinju, izgorelo 60 stabala maslina kod Valdanosa

Požar u Ulcinju, izgorelo 60 stabala maslina kod Valdanosa

RTV 08.09.2020
ULCINJ - U Ulcinju je izgorelo 60 stabala stoletnih maslina, požar je lokalizovan, gasili su ga i kanaderi, ali postoji opasnost da se proširi zbog vetra, prenele s podgoričke Vijesti. Načelnik službe spasavanja Saubih Mehmeti kazao je da su vatrogasci… »
Tuga u ulcinju: Izgorele stoletne masline, vatra progutala neprocenjivu prirodnu lepotu

Tuga u ulcinju: Izgorele stoletne masline, vatra progutala neprocenjivu prirodnu lepotu

Večernje novosti 08.09.2020
U POŽARU koji je oko 14 sati zahvatio maslinjak iznad uvale Valdanos za nekoliko sati izgorelo je oko 60 stabala stoletnih maslina. Požarom je zahvaćena površina oko četri hekatara, a gašenje otežava nepristupačan teren. U ispomoć vatrogascima i… »
Izgorele desetine stoletnih maslina u Crnoj Gori, ni kanaderi nisu mogli da ugase požar /foto/

Izgorele desetine stoletnih maslina u Crnoj Gori, ni kanaderi nisu mogli da ugase požar /foto/

Sputnik 08.09.2020
U Ulcinju je izgorelo 60 stabala stoletnih maslina, požar je lokalizovan, gasili su ga i kanaderi, ali postoji opasnost da se proširi zbog vetra, prenele su podgoričke Vijesti. Načelnik službe spasavanja Saubih Mehmeti kazao je da su vatrogasci nakon dva… »

Vesti dana »

SAD i Iran: Novi napadi, region upozoren na opasnost

SAD i Iran: Novi napadi, region upozoren na opasnost

Beta pre 34 minutajoš 25 povezanih
Bez velikih vrućina narednih dana

Bez velikih vrućina narednih dana

Ozon press pre 33 minutajoš 26 povezanih
Vembanjama se posuo pepelom: „Bravo za Nikse, ja sam kriv!“

Vembanjama se posuo pepelom: „Bravo za Nikse, ja sam kriv!“

Večernje novosti pre 2 satajoš 21 povezana