Повезане вести
Вучић: Није ми пало на памет да због столице напустим разговор с Трампом
Слободна Европа 08.09.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да се прошлог петка у разговору са америчким председником Доналдом Трампом "понашао одговорно и пристојно" и да је разговор био "одличан".Т о бих поновио увек, јер моја је обавеза да… »
Вучић: Није ми пало на памет да због столице напустим разговор с Трампом
Н1 Инфо 08.09.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да се прошлог петка у разговору са америчким председником Доналдом Трампом "понашао одговорно и пристојно" и да је разговор био "одличан". То бих поновио увек, јер моја је обавеза да… »
Вучић за Дневни аваз: Није ми пало на памет да због столице напустим разговор с Трампом
Курир 08.09.2020
САРАЈЕВО - Председник Србије Александар Вучић изјавио је да се прошлог петка у разговору са америчким председником Доналдом Трампом "понашао одговорно и пристојно" и да је разговор био "одличан".То бих поновио увек, јер моја је… »
Вучић о састанку у Вашингтону: Не пада ми на памет да шутнем столицу, имао сам одличан састанак са Трампом
Вечерње новости 08.09.2020
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић дао је интервју „Дневном авазу“ након потписаног споразума с премијером тзв. Косова Авдулахом Хотијем у Вашингтону те састанка у Бриселу са званичницима ЕУ. Вучић је говорио о детаљима… »
Вучић се огласио за Аваз: Открио нове детаље са састанка у Вашингтону
Србија данас 08.09.2020
Трудио сам се да све што смо ми предлагали буде у интересу не само Србије већ и свих других у региону. Председник Србије Александар Вучић дао је ексклузивни интервју "Дневном авазу" након потписаног споразума с премијером тзв… »
Вести дана »
Лопандић: Вучић прича о ЕУ, а летос је ишао у Москву и Пекинг - тако се не отварају кластери
Радио 021 пре 13 минутајош 48 повезаних
Рекордне цене пелета, поскупео за више од 50 одсто: Дракулић каже да га има за извоз, а продавац из Чачка да је несташица
Глас Зајечара пре 12 сатијош 9 повезаних
НБС потврђује стабилност девизног тржишта упркос сезонском порасту потражње за евром
Наслови.аи пре 43 минутајош 34 повезане
Ово је тим Звезде за Штурм: спремила нови бисер да покаже Европи, млађи је од Костова
Мондо пре 18 минутајош 70 повезаних