Повезане вести

Вучић: Није ми пало на памет да због столице напустим разговор с Трампом

Слободна Европа 08.09.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да се прошлог петка у разговору са америчким председником Доналдом Трампом "понашао одговорно и пристојно" и да је разговор био "одличан".Т о бих поновио увек, јер моја је обавеза да… »

Н1 Инфо 08.09.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да се прошлог петка у разговору са америчким председником Доналдом Трампом "понашао одговорно и пристојно" и да је разговор био "одличан". То бих поновио увек, јер моја је обавеза да… »
Вучић за Дневни аваз: Није ми пало на памет да због столице напустим разговор с Трампом

Вучић за Дневни аваз: Није ми пало на памет да због столице напустим разговор с Трампом

Курир 08.09.2020
САРАЈЕВО - Председник Србије Александар Вучић изјавио је да се прошлог петка у разговору са америчким председником Доналдом Трампом "понашао одговорно и пристојно" и да је разговор био "одличан".То бих поновио увек, јер моја је… »
Вучић о састанку у Вашингтону: Не пада ми на памет да шутнем столицу, имао сам одличан састанак са Трампом

Вучић о састанку у Вашингтону: Не пада ми на памет да шутнем столицу, имао сам одличан састанак са Трампом

Вечерње новости 08.09.2020
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић дао је интервју „Дневном авазу“ након потписаног споразума с премијером тзв. Косова Авдулахом Хотијем у Вашингтону те састанка у Бриселу са званичницима ЕУ. Вучић је говорио о детаљима… »
Вучић се огласио за Аваз: Открио нове детаље са састанка у Вашингтону

Вучић се огласио за Аваз: Открио нове детаље са састанка у Вашингтону

Србија данас 08.09.2020
Трудио сам се да све што смо ми предлагали буде у интересу не само Србије већ и свих других у региону. Председник Србије Александар Вучић дао је ексклузивни интервју "Дневном авазу" након потписаног споразума с премијером тзв… »

Вести дана »