Povezane vesti
Vučić: Nije mi palo na pamet da zbog stolice napustim razgovor s Trampom
Slobodna Evropa 08.09.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se prošlog petka u razgovoru sa američkim predsednikom Donaldom Trampom "ponašao odgovorno i pristojno" i da je razgovor bio "odličan".T o bih ponovio uvek, jer moja je obaveza da radim sve što mogu za… »
Vučić: Nije mi palo na pamet da zbog stolice napustim razgovor s Trampom
N1 Info 08.09.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se prošlog petka u razgovoru sa američkim predsednikom Donaldom Trampom "ponašao odgovorno i pristojno" i da je razgovor bio "odličan". To bih ponovio uvek, jer moja je obaveza da radim sve što mogu za… »
Vučić za Dnevni avaz: Nije mi palo na pamet da zbog stolice napustim razgovor s Trampom
Kurir 08.09.2020
SARAJEVO - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se prošlog petka u razgovoru sa američkim predsednikom Donaldom Trampom "ponašao odgovorno i pristojno" i da je razgovor bio "odličan".To bih ponovio uvek, jer moja je obaveza da radim sve što… »
Vučić o sastanku u Vašingtonu: Ne pada mi na pamet da šutnem stolicu, imao sam odličan sastanak sa Trampom
Večernje novosti 08.09.2020
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić dao je intervju „Dnevnom avazu“ nakon potpisanog sporazuma s premijerom tzv. Kosova Avdulahom Hotijem u Vašingtonu te sastanka u Briselu sa zvaničnicima EU. Vučić je govorio o detaljima sporazuma iz Vašingtona, odjecima… »
Vučić se oglasio za Avaz: Otkrio nove detalje sa sastanka u Vašingtonu
Srbija danas 08.09.2020
Trudio sam se da sve što smo mi predlagali bude u interesu ne samo Srbije već i svih drugih u regionu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dao je ekskluzivni intervju "Dnevnom avazu" nakon potpisanog sporazuma s premijerom tzv. Kosova Avdulahom Hotijem u… »
Vesti dana »
U kući držao tromblonske mine, više od 1.200 metaka i eksploziv – završio u pritvoru
Jugmedia pre 21 minutajoš 24 povezane
"Danas smo ispisali jednu stranicu istorije, ali želimo više i..." Au, kakva poruka fudbalera Švajcarske!
Kurir pre 11 minutajoš 45 povezanih
Gordan Petrić posle drugog poraza na EP: Momci su dali svoj maksimum, fokus je na oporavku"
Dnevnik pre 46 minutajoš 102 povezane
Podignuta optužnica protiv napadača na učenika ETŠ “Mihajlo Pupin”: Tukli ga metalnom šipkom i čekićem
Moj Novi Sad pre 56 minutajoš 18 povezanih