Povezane vesti
Razumem lunu, i ja sam bila ljubavnica: Majka Kije Kockar iznela detalje veze sa pevačicinim ocem! (video)
Mondo 08.09.2020
Razgovor tri učesnice Zadruge i šok detalji! Razgovor tri učesnice Zadruge i šok detalji! Nadica Zeljković, majka Kije Kockar, sedela je u dvorištu sa svojim cimerkama Marijom Kulić i Elenom Stojčić. Uz kafu i cigarete razgovarale su o svemu, a onda se… »
Nadica otkrila detalje veze sa Kijinim ocem: "Razumem Lunu, i ja sam bila ljubavnica"
Telegraf 08.09.2020
Nadica se sve vreme pravdala Mariji Kulić. Nadica Zeljković i Marija Kulić su u dvorištu ćaskale o životu Kijine majke, koja je bila u kratkoj romasni sa čovekom koji je tada bio u braku sa drugom ženom. Kijin pokojni otac, Miloš Kockar je bio oženjen… »
Razumem Lunu jer sam i ja ljubavnica! Nadica šokirala izjavom, pa otkrila sve detalje veze sa Kijinim ocem! (video)
Kurir 08.09.2020
Nadica Zeljković, majka Kije Kockar, je pričala o njenom odnosu sa Kijinim ocem. Miloš Kockar je bio oženjen, što je navelo zadrugarke da Nadicu uporede sa situacijom iz "Zadruge 1" oko Kije Kockar, Lune Đogani i Slobe Radanovića. "Sloba i nije osuđen, a… »
Vesti dana »
Novopazarski medij: Uzrok požara u fabrici u Novom Pazaru najverovatnije ljudski faktor (FOTO)
N1 Info pre 6 minutajoš 44 povezane
RHMZ izdao upozorenje na ledenu kišu u Timočkoj krajini, sutra olujni vetar
RTS pre 36 minutajoš 26 povezanih
(VIDEO) Zašto, Nole? Sreća, malo falilo do diskvalifikacije…
Sport klub pre 16 minutajoš 44 povezane
Ostoja otkrio zašto nije hteo da se javi Željku Obradoviću na telefon: Da sam ja to uradio - nabili biste mi iglu u oko!
Kurir pre 21 minutajoš 24 povezane
Istorija: Crvena zvezda prva ekipa koja je ovo uradila u Evroligi!
Hot sport pre 6 minutajoš 24 povezane