Повезане вести

Разумем луну, и ја сам била љубавница: Мајка Кије Коцкар изнела детаље везе са певачициним оцем! (видео)

Разумем луну, и ја сам била љубавница: Мајка Кије Коцкар изнела детаље везе са певачициним оцем! (видео)

Мондо 08.09.2020
Разговор три учеснице Задруге и шок детаљи! Разговор три учеснице Задруге и шок детаљи! Надица Зељковић, мајка Кије Коцкар, седела је у дворишту са својим цимеркама Маријом Кулић и Еленом Стојчић. Уз кафу и цигарете… »
Надица открила детаље везе са Кијиним оцем: "Разумем Луну, и ја сам била љубавница"

Надица открила детаље везе са Кијиним оцем: "Разумем Луну, и ја сам била љубавница"

Телеграф 08.09.2020
Надица се све време правдала Марији Кулић. Надица Зељковић и Марија Кулић су у дворишту ћаскале о животу Кијине мајке, која је била у краткој ромасни са човеком који је тада био у браку са другом женом. Кијин покојни отац, Милош… »
Разумем Луну јер сам и ја љубавница! Надица шокирала изјавом, па открила све детаље везе са Кијиним оцем! (видео)

Разумем Луну јер сам и ја љубавница! Надица шокирала изјавом, па открила све детаље везе са Кијиним оцем! (видео)

Курир 08.09.2020
Надица Зељковић, мајка Кије Коцкар, је причала о њеном односу са Кијиним оцем. Милош Коцкар је био ожењен, што је навело задругарке да Надицу упореде са ситуацијом из "Задруге 1" око Кије Коцкар, Луне Ђогани и Слобе… »

Вести дана »