Повезане вести

Лукас ужаснут јадранкиним понашањем! Пљује другу државу и народ: Певач овако коментарише њено певање против Србије

Лукас ужаснут јадранкиним понашањем! Пљује другу државу и народ: Певач овако коментарише њено певање против Србије

Курир 09.09.2020
Певачица и некадашња такмичарка музичког такмичења "Звезде Гранда", Јадранка Барјактаровић, певала је у Подгорици стихове: "Не може нам нико ништа, јачи смо од Србије", што је покренуло лавину негативних коментара, а сада се на… »
Волим и Србију После осуде јавности огласила се Јадранка Барјактаровић: На лековима сам, сама пала сама се убила

Волим и Србију После осуде јавности огласила се Јадранка Барјактаровић: На лековима сам, сама пала сама се убила

Вечерње новости 09.09.2020
НА мети жестоких критика нашла се певачица Јадранка Барјактаровић након наступа у Подгорици, када је песму Митра Мирића "Не може нам нико ништа" отпевала са измењеним текстом, па се холом где је наступала орило "Не може нам нико… »
САД се сетила да воли Србију Јадранка Барјактаровић ван себе због скандала: На лековима сам, сама сам пала сама се убила

САД се сетила да воли Србију Јадранка Барјактаровић ван себе због скандала: На лековима сам, сама сам пала сама се убила

Курир 09.09.2020
На мети жестоких критика нашла се певачица Јадранка Барјактаровић након наступа у Подгорици, када је песму Митра Мирића "Не може нам нико ништа" отпевала са измењеним текстом, па се холом где је наступала орило "Не може нам нико… »
"На лековима сам, сама пала сама се убила": После скандала и осуде јавности Јадранка Барјактаровић ван себе: "Не знам где сам…

"На лековима сам, сама пала сама се убила": После скандала и осуде јавности Јадранка Барјактаровић ван себе: "Не знам где сам…

Блиц 09.09.2020
На мети жестоких критика нашла се певачица Јадранка Барјактаровић након наступа у Подгорици, када је песму Митра Мирића "Не може нам нико ништа" отпевала са измењеним текстом, па се холом где је наступала орило "Не може нам нико… »
Људска бедо, забранио бих ти улаз у Србију! Огласио се познати водитељ након што га је Јадранка оптужила да ју је забранио у…

Људска бедо, забранио бих ти улаз у Србију! Огласио се познати водитељ након што га је Јадранка оптужила да ју је забранио у…

Вечерње новости 09.09.2020
ЈАДРАНКА Барјактаровић, која је певала пре неколико дана на скупу Милу Ђукановићу у Црној Гори направила је скандал када је отпевала измнењене стихове "Не може нам нико ништа, јачи смо од Србије, рекла је да је забрањена у… »
Јадранка Барјактаровић прозвала ацу лукаса да би се опрала: Певач јој жестоко одбрусио! "Ја не с**** где једем!"

Јадранка Барјактаровић прозвала ацу лукаса да би се опрала: Певач јој жестоко одбрусио! "Ја не с**** где једем!"

Мондо 09.09.2020
Овоме се није надала! Овоме се није надала! Јадранка Барјактаровић нашла на мети осуда због наступа у Подгорици, када је песму Митра Мирића "Не може нам нико ништа" отпевала са измењеним текстом, па се холом где је наступала… »
То је шовинизам, коштаће те каријере: Нижу се осуде на рачун Јадранке Барјактаровић након скандалозног наступа у Подгорици…

То је шовинизам, коштаће те каријере: Нижу се осуде на рачун Јадранке Барјактаровић након скандалозног наступа у Подгорици…

Вечерње новости 08.09.2020
ПЕВАЧИЦА Јадранка Барјактаровић нашла се на мети осуда због наступа у Подгорици, када је песму Митра Мирића "Не може нам нико ништа" отпевала са измењеним текстом, па се холом где је наступала орило "Не може нам нико ништа, јачи… »

Вести дана »