Повезане вести
Лончар: Кинеска вакцина није испунила услове Агенције за лекове
Н1 Инфо 09.09.2020
Министар здравља Златибор Лончар потврдио је да Србија неће учествовати у клиничком испитивању кинеске вакцине против короне јер нису испуњени услови Агенције за лекове. Извор: РТС "Чуо сам јутрос вест да је једно испитивање… »
Лончар: Кинеска вакцина не испуњава услове
Слободна Европа 09.09.2020
Министар здравља Србије Златибор Лончар потврдио је да Србија неће учествовати у клиничком испитивању кинеске вакцине против корона вируса јер, како је рекао, нису испуњени услови Агенције Србије за лекове. "Тек када се створе… »
Лончар: Србија неће учествовати у клиничком испитивању кинеске вакцине, нису испуњени услови Агенције за лекове
Блиц 09.09.2020
Министар здравља Златибор Лончар изјавио је да је у последња 24 сата било око 1.000 ковид прегледа, од којих чак 680 првих, што показује да није време за опуштање. - До сада је била једна трећина првих прегледа, а остало су… »
Лончар: Кинеска вакцина није испунила услове Агенције за лекове
Нови магазин 09.09.2020
Министар здравља Златибор Лончар потврдио је да Србија неће учествовати у клиничком испитивању кинеске вакцине против короне јер нису испуњени услови Агенције за лекове. "Чуо сам јутрос вест да је једно испитивање прекинуто и… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана