Povezane vesti
Taktički razlozi za neformiranje vlade
RTV 09.09.2020
BEOGRAD - Mislim da su u pitanju taktički razlozi Aleksandra Vučića kao predsednika, ne samo države, nego i stranke , tako za Fejsbuk stranicu Radija Slobodna Evropa (RSE) Stefan Surlić sa Fakulteta političkih nauka (FPN) u Beogradu objašnjava što ni… »
Surlić: Vučić iz taktičkih razloga nije formirao vladu
Nova 09.09.2020
Mislim da su u pitanju taktički razlozi Aleksandra Vučića kao predsednika, ne samo države, nego i stranke , tako za Fejsbuk stranicu Radija Slobodna Evropa (RSE) Stefan Surlić sa Fakulteta političkih nauka (FPN) u Beogradu objašnjava što ni posle više od… »
Surlić: Čekanje na novu Vladu Srbije Vučićeva taktika
Slobodna Evropa 09.09.2020
U Hrvatskoj i Severnoj Makedoniji, gde su parlamentarni izbori održani kasnije nego u Srbiji, nove vlade već uveliko rade, a u Srbiji nije poznato čak ni ime mandatara. "Mislim da su u pitanju taktički razlozi Aleksandra Vučića kao predsednika, ne samo… »
Vesti dana »

Protest ispred Filozofskog u Novom Sadu – dekan Alanović nudi dijalog, studenti mu dali dva sata da odgovori na zahteve
RTS pre 53 minutajoš 48 povezanih

Ovo je napadač iz škole! Na šaržeru napisao "ubiti Donalda Trampa", ostavio poruku i na ćirilici, snimao se! Pucao na decu dok su se molila! (foto/video)
Kurir pre 1 satjoš 24 povezane

„Srbija – evropska Severna Koreja“: Hrvatski mediji o razgovorima direktora Telekoma i UG o smeni direktorke UM
Cenzolovka pre 3 satajoš 25 povezanih