Повезане вести
Тактички разлози за неформирање владе
РТВ 09.09.2020
БЕОГРАД - Мислим да су у питању тактички разлози Александра Вучића као председника, не само државе, него и странке , тако за Фејсбук страницу Радија Слободна Европа (РСЕ) Стефан Сурлић са Факултета политичких наука (ФПН) у… »
Сурлић: Вучић из тактичких разлога није формирао владу
Нова 09.09.2020
Мислим да су у питању тактички разлози Александра Вучића као председника, не само државе, него и странке , тако за Фејсбук страницу Радија Слободна Европа (РСЕ) Стефан Сурлић са Факултета политичких наука (ФПН) у Београду… »
Сурлић: Чекање на нову Владу Србије Вучићева тактика
Слободна Европа 09.09.2020
У Хрватској и Северној Македонији, где су парламентарни избори одржани касније него у Србији, нове владе већ увелико раде, а у Србији није познато чак ни име мандатара. "Мислим да су у питању тактички разлози Александра Вучића… »
Вести дана »
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 8 минутајош 1 повезана
Укида се ово стајалиште у Београду Измене трају све до фебруара, ево шта је са линијама јавног превоза
Блиц пре 8 минутајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 3 сатајош 3 повезане