Povezane vesti
Taktički razlozi za neformiranje vlade
RTV 09.09.2020
BEOGRAD - Mislim da su u pitanju taktički razlozi Aleksandra Vučića kao predsednika, ne samo države, nego i stranke , tako za Fejsbuk stranicu Radija Slobodna Evropa (RSE) Stefan Surlić sa Fakulteta političkih nauka (FPN) u Beogradu objašnjava što ni… »
Surlić: Vučić iz taktičkih razloga nije formirao vladu
Nova 09.09.2020
Mislim da su u pitanju taktički razlozi Aleksandra Vučića kao predsednika, ne samo države, nego i stranke , tako za Fejsbuk stranicu Radija Slobodna Evropa (RSE) Stefan Surlić sa Fakulteta političkih nauka (FPN) u Beogradu objašnjava što ni posle više od… »
Surlić: Čekanje na novu Vladu Srbije Vučićeva taktika
Slobodna Evropa 09.09.2020
U Hrvatskoj i Severnoj Makedoniji, gde su parlamentarni izbori održani kasnije nego u Srbiji, nove vlade već uveliko rade, a u Srbiji nije poznato čak ni ime mandatara. "Mislim da su u pitanju taktički razlozi Aleksandra Vučića kao predsednika, ne samo… »
Vesti dana »
Danas najtopliji dan ove sedmice: Temperatura do 34 stepeni, tokom noći stiže promena vremena
Euronews pre 13 minutajoš 11 povezanih
Teretnjaci na granicama čekaju od 2 do 4 sata Najnovije stanje na putevima, evo kakva je situacija za putnička vozila
Blic pre 28 minutajoš 6 povezanih
Vučić danas sa sa vrhovnim komandantom savezničkih snaga NATO u Evropi Grinkevičem
RTV pre 1 satjoš 1 povezana
Odjekuju eksplozije širom Irana! Tramp: "Veoma snažan i moćan odgovor SAD"!
Kurir pre 6 satijoš 7 povezanih
Noćni napadi Ukrajine na Rusiju: Dronovi iznad Moskve, požari na infrastrukturnim objektima
Insajder pre 3 minutajoš 6 povezanih