Повезане вести

Михајловић: Корона вирус је наспрам леукемије као чаша хладне воде

Михајловић: Корона вирус је наспрам леукемије као чаша хладне воде

Спортски журнал 09.09.2020
Легендарни српски фудбалер Синиша Михајловић рекао је да је корона вирус "попут чаше хладне воде" у односу на борбу са леукемијом. "После онога што сам доживео од јула до јануара, шест месеци свакодневне борбе против леукемије… »
Михајловић оштро одговорио ‘хејтерима’: Се**ње, наносите бол мојој породици!

Михајловић оштро одговорио ‘хејтерима’: Се**ње, наносите бол мојој породици!

Хот спорт 09.09.2020
Српски тренер Синиша Михајловић одговорио је ‘хејтерима’ на оптужбе да се није довољно пазио и да је због тога добио корона вирус којим је угрозио своје, али и здравље себи ближњих људи. Михајловић је дао интервју за ‘Газету… »
"Сер***, наносите бол мојој породици!" Читава Италија бруји о начину на који је Синиша Михајловић одговорио на оптужбе након…

"Сер***, наносите бол мојој породици!" Читава Италија бруји о начину на који је Синиша Михајловић одговорио на оптужбе након…

Спортал блиц 09.09.2020
Прозивали су га, а сада им је стигао одговор. Српски тренер одговорио је "хејтерима" на оптужбе да се није довољно пазио и да је због тога добио корона вирус којим је угрозио своје, али и здравље себи ближњих људи. Михајловић… »
Михајловић опет изашао као победник: После леукемије, корона је била као испијање чаше воде

Михајловић опет изашао као победник: После леукемије, корона је била као испијање чаше воде

Вечерње новости 09.09.2020
ШТА ме не убије, учини ме још јачим! Добро позната изрека одлично осликава животну борбу кроз коју је Синиша Михајловић (51) прошао у претходном периоду. Прво леукемија, а сада вирус корона. И из свега тога је изашао као… »
Синиша михајловић отворио душу: Миха отворено о својој ‘борби’ са короном – ‘После леукемије, ово ми је као чаша воде’…

Синиша михајловић отворио душу: Миха отворено о својој ‘борби’ са короном – ‘После леукемије, ово ми је као чаша воде’…

Хот спорт 09.09.2020
Српски тренер отворено је говорио о својој борби са корона вирусом. Синиши Михајловићу је пре нешто више од годину дана дијагностикована леукемија и током јесени и зиме жестоко се борио и изборио, тако да му корона вирус, како… »
„После свега, корона је била као испијање чаше воде“

„После свега, корона је била као испијање чаше воде“

Вести онлине 09.09.2020
После свега што сам преживео, коронавирус је за мене био као испијање чаше воде, изјавио је српски стручњак и тренер фудбалера Болоње Синиша Михајловић. Михајловићу је крајем августа након повратка са одмора потврђено да је… »
Ратоборни Михајловић против интернет хејтера: Овцама је увек вук крив

Ратоборни Михајловић против интернет хејтера: Овцама је увек вук крив

Моззарт спорт 09.09.2020
О вирусу и још по нечему. Српска јавност се добрано уплашила. Таман што је прележао канцер, Синиша Михајловић је закачио и вирус ковид-19. Забринутих је било и у Италији. Али било је и оних који су моментално уперили прст кривице… »
"После свега, корона је била као испијање чаше воде"

"После свега, корона је била као испијање чаше воде"

Н1 Инфо 09.09.2020
Српски тренер Синиша Михајловић поновио је да није осећао симптоме коронавируса, али је додао да треба озбиљно схватити тренутну ситуацију. Српски стручњак је 23. августа, по повратку са одмора, је сазнао да је заражен… »
Михајловић отворено о вирусу, породици и лажном моралу

Михајловић отворено о вирусу, породици и лажном моралу

Нова 09.09.2020
Синиша Михајловић је преживео најтежих годину и по дана у животу, а после борбе са леукемијом затекао га је и коронавирус. Тренер Болоње је 23. августа, по повратку са одмора, сазнао да у организму има вирус. Јавност се поново… »

Вести дана »