Повезане вести

"Чула сам се с анабелом": Луна Ђогани причала с мамом после веридбе! (фото, видео)

"Чула сам се с анабелом": Луна Ђогани причала с мамом после веридбе! (фото, видео)

Мондо 09.09.2020
Анабела прихватила Марка за зета?! Анабела прихватила Марка за зета?! Марко Миљковић је пре неколико дана запросио Луну Ђогани, а прослави која је тим поводом била уприличена присуствовало је велики број људи, али не и Лунина… »
Луна се после веридбе са Марком чула са Анабелом: "Било ми је тешко, заплакала сам"

Луна се после веридбе са Марком чула са Анабелом: "Било ми је тешко, заплакала сам"

Телеграф 09.09.2020
Мајка и ћерка већ месецима нису у добрим односима. Марко Миљковић је пре неколико дана запросио Луну Ђогани, а прослави која је тим поводом била уприличена присуствовали су њима најближи људи. Оно што је највише интригирало… »
(Видео) "било ми је тешко, плакала: Сам!" Луна признала да се чула са Анабелом после веридбе, а усред интервјуа на Марка умало…

(Видео) "било ми је тешко, плакала: Сам!" Луна признала да се чула са Анабелом после веридбе, а усред интервјуа на Марка умало…

Блиц 08.09.2020
Луна Ђогани открила нам је да се након веридбе са Марком чула са мајком Анабелом Атијас, са којом већ месецима није у добрим односима управо због тога што она не подржава ћеркину љубав са Миљковићем. Анабела није присуствовала… »

Вести дана »