Povezane vesti
Brojni NVO-i traži od Ujedinjenih naroda istragu o kršenjima ljudskih prava u Kini
Slobodna Evropa 09.09.2020
Više od 300 nevladinih organizacija (NVO) zatražilo je danas, 9. septembra, od Ujedinjenih naroda (UN) da uspostavi međunarodni mehanizam zadužen za istrage o kršenjima ljudskih prava u Kini i pozvalo najviša tijela svjetske organizacije da "djeluju na… »
Više od 300 NVO pozvalo UN da pokrene istragu o kršenju ljudskih prava u Kini
N1 Info 09.09.2020
Više od 300 nevladinih organizacija zatražilo je od UN da uspostavi međunarodni mehanizam zadužen za istrage o kršenjima ljudskih prava u Kini i pozvalo najviša tela svetske organizacije da "deluju na odlučan način". Organizacije iz više od 60 zemalja… »
Više od 300 NVO traži od UN istragu o kršenjima ljudskih prava u Kini
Danas 09.09.2020
Više od 300 nevladinih organizacija zatražilo je danas od UN da uspostavi međunarodni mehanizam zadužen za istrage o kršenjima ljudskih prava u Kini i pozvalo najviša tela svetske organizacije da „deluju na odlučan način“. Organizacije iz više od 60… »
Vesti dana »

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 35 povezanih

Jako nevreme i poplave u Boru uz upozorenje RHMZ za istočnu Srbiju
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 37 povezanih

Dodik: Mandat mi je dao narod i on će na referendumu odlučiti o meni
RTS pre 49 minutajoš 171 povezana

"U Partizanu sam 3 godine i prvi put mi neko veruje": Nemanja Trifunović pogledao u Blagojevića i rekao mu sve
Mondo pre 49 minutajoš 26 povezanih